DayTrading: Wtorek 21.10.2014
- biznesman22
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Wtorek 21.10.2014
W kangurze skok 50 pipsowy - w tym przypadku najlepiej podłączyć się do świecy
pisalem ze cos widze ale to nie ma nic wspolnego z "wrozka" Nowego123 przed którym chylę czoła za ten pomysłhighend pisze:o 2:30 na kangurze Nowy123 jak myślisz ? Koks mi pisał coś o wróżce

Swing
Ale cisną SP500, nawet na koniec, kiedy teoretycznie daytraderzy mogą realizować zyski. W takie dni to wystarczy lać L pod korek i nic się nie bać. 
-- Dodano: wt 21-10-2014, 21:29 --
Zbliżamy się do 61.8% zniesienia spadków i też bym miał ochotę na S, ale ja się boję, jak jedzie pociąg, to nie będę wchodził na tory.

Zbliżamy się do 61.8% zniesienia spadków i też bym miał ochotę na S, ale ja się boję, jak jedzie pociąg, to nie będę wchodził na tory.
laranja pisze:Ale cisną SP500, nawet na koniec, kiedy teoretycznie daytraderzy mogą realizować zyski. W takie dni to wystarczy lać L pod korek i nic się nie bać.
short sqqz zrobony do oporow czas i shorty przygotowac next 1950 60 mowa kasowy
-- Dodano: wt 21-10-2014, 21:32 --
a po fedzie welkie rozczarownie bo bankstera mysli ze wydl qe a toper nastepny i wygaszanie bez zmian wiec U J UP edek w dol itd
Świat uratowany, koniec spadków, wszyscy się ciesząlaranja pisze:Ale cisną SP500, nawet na koniec, kiedy teoretycznie daytraderzy mogą realizować zyski. W takie dni to wystarczy lać L pod korek i nic się nie bać.

The only way is up
Ty tak serio? Nie wierzęTsunamiPL pisze:Świat uratowany, koniec spadków, wszyscy się ciesząlaranja pisze:Ale cisną SP500, nawet na koniec, kiedy teoretycznie daytraderzy mogą realizować zyski. W takie dni to wystarczy lać L pod korek i nic się nie bać.

To wszystko wymaga czasu. Gdyby w jednym dniu (DT) wydarzyło sie tyle co np. przez 2 tygodnie... wtedy można by było się cieszyć, że coś rośnie czy spada...
A tak tutaj ludzie są podjarani na buy czy na sell bo coś sie dzieje danego dnia, a to tak naprawdę nie ma znaczenia w kontekście tygodni czy miesięcy.....
-- Dodano: 21 paź 2014, 20:39 --
A czemu Apple stoi w miejscu? To proste: inwestorzy wolą kupować akcje innych spółek, które mocno sie przeceniły... w nadziei, że to okazja życia....

Następnie gdy sie już obkupią i sytuacja się wyjaśni (czy hossa czy bessa) to i Apple znajdzie zainteresowanie....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
aud d1, ciekawe jaki obraz będzie rano 
https://www.tradingview.com/x/xJO60arX/
diament/romb, kontynuacja czy odwrócenie trendu? ; )

https://www.tradingview.com/x/xJO60arX/
diament/romb, kontynuacja czy odwrócenie trendu? ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Jak mawia pewien klasyk tego forum, jutro czarni odchorująhighend pisze:Ty tak serio? Nie wierzęTsunamiPL pisze:Świat uratowany, koniec spadków, wszyscy się ciesząlaranja pisze:Ale cisną SP500, nawet na koniec, kiedy teoretycznie daytraderzy mogą realizować zyski. W takie dni to wystarczy lać L pod korek i nic się nie bać.
Zbliżamy się do 61.8% zniesienia spadków i też bym miał ochotę na S, ale ja się boję, jak jedzie pociąg, to nie będę wchodził na tory.![]()
![]()
To wszystko wymaga czasu. Gdyby w jednym dniu (DT) wydarzyło sie tyle co np. przez 2 tygodnie... wtedy można by było się cieszyć, że coś rośnie czy spada...
A tak tutaj ludzie są podjarani na buy czy na sell bo coś sie dzieje danego dnia, a to tak naprawdę nie ma znaczenia w kontekście tygodni czy miesięcy.....
-- Dodano: 21 paź 2014, 20:39 --
A czemu Apple stoi w miejscu? To proste: inwestorzy wolą kupować akcje innych spółek, które mocno sie przeceniły... w nadziei, że to okazja życia....A akcje Apple w tym momencie są po prostu za drogie.... Dobrze gadam?
![]()
Następnie gdy sie już obkupią i sytuacja się wyjaśni (czy hossa czy bessa) to i Apple znajdzie zainteresowanie....

The only way is up
edek,
i jesteśmy w czarnej d.....
na D1 i h4 nie mam argumentów za L
i jesteśmy w czarnej d.....
na D1 i h4 nie mam argumentów za L

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.