DayTrading: Wtorek 21.10.2014
Re: DayTrading: Wtorek 21.10.2014
Już zamknięte - mały skalping ale z REKLAMACJĄ DO XTB !!!!!!!!!!!!!!
KLIKAM NA PLATFORMIE MOBILNEJ - WIDZĘ FAJNY SKOK, ZAMYKAM ZLECENIE II.. XTB MOBILE SIĘ WIESZA - JAK ZWYKLE I ZAMYKAM ZLECENIE ZAMIAST + 8 PIPSÓW TO + 1 PIPS... ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE ODPUSZCZE IM TEGO CHAMSTWA
KLIKAM NA PLATFORMIE MOBILNEJ - WIDZĘ FAJNY SKOK, ZAMYKAM ZLECENIE II.. XTB MOBILE SIĘ WIESZA - JAK ZWYKLE I ZAMYKAM ZLECENIE ZAMIAST + 8 PIPSÓW TO + 1 PIPS... ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE ODPUSZCZE IM TEGO CHAMSTWA
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
dax moze sobie spokojnie chodzic w kanale spadkowym d1,w1 i moze wcale nie byc zadnych gwaltownych spadkow , moga sie odbic tez od dolnej lt na MN i wtedy moze byc jakis zjazd , oczywiscie narazie męki z 8900 , ten rgr na daxie naciagany mocno , jakby spadki mialy byc to chyba faktycznie nie z jego powodu 

dax https://www.tradingview.com/x/mEzz70Rb/
ładnie banksterzy sobie jaja robią z nas
jakie dajecie szanse że od tego poziomu jedziemy w dół na samo dno 2-3 dni ?
ładnie banksterzy sobie jaja robią z nas

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Jak USA skończy na maksach to 20%. Jak się mocniej cofnie w ciągu 2h to 60%.lukpiasek pisze:dax https://www.tradingview.com/x/mEzz70Rb/
ładnie banksterzy sobie jaja robią z nasjakie dajecie szanse że od tego poziomu jedziemy w dół na samo dno 2-3 dni ?
The only way is up
rozszerzyli komus dzis spread na daxa ? mnie tak , myslalam ze chwilowo , ale od poludnia trzymaja wiekszy
-- Dodano: 21 paź 2014, 19:25 --
-- Dodano: 21 paź 2014, 19:25 --
u mnie troszke inne wartosci ale idea sie zgadza hehelukpiasek pisze:dax https://www.tradingview.com/x/mEzz70Rb/
ładnie banksterzy sobie jaja robią z nasjakie dajecie szanse że od tego poziomu jedziemy w dół na samo dno 2-3 dni ?
ktoś zwrócił uwagę na ropę WTI, wszedłem i czym prędzej zasiałem longa, aktualnie z SL na zysku.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
U j znowu podjazd npod 107 szykuja z ORGR 107 27
gdzie ta hossa?TsunamiPL pisze:No to hossa na rynkach. Trzeba się cieszyć, a nie płakać

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- biznesman22
- Stały bywalec
Panowie, jaka strategia na nocnego kangura?
Kręcą ropą jak chcą, ale życzę ci jazdy na 90 $highend pisze:ktoś zwrócił uwagę na ropę WTI, wszedłem i czym prędzej zasiałem longa, aktualnie z SL na zysku.
The only way is up