DayTrading: Piątek 17.10.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 paź 2014, 00:00

Wzrost
16
52%
Bez zmian
5
16%
Spadek
10
32%

Liczba głosów: 31

homar
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 17.10.2014

Nieprzeczytany post autor: homar »

lukpiasek pisze:
laranja pisze:
pawel328ci pisze:Eee, co to było? Miał ktoś takie cuda na DAX (w załączniku)? Niestety nie dało się kupić po tej cenie.
ładny bajer nic takiego nie było
Ciekawe, co by było, gdybym miał otwartą pozycję... Zakładam, że uznaliby reklamację w razie czego. Pierwszy raz mi się coś takiego w BOŚ zdarzyło.

ale konto demo czy realne ? bo na demo normalne takie cuda są ale przy serverach kont rzeczywistych ja osobiscie jeszcze ani razu tak nie miałem :roll:

miałem szpicę minutową na 8580 ... dobrze że zawsze stawiam TP bo nieźle zarobiłem... jeśli to błąd systemu bossy to chyba mi nie każą zwracać bo to gra na żywo i skasowałem ten zysk i już w innej pozycji... ale jak ktoś miał SL daleko to zabolało...

Dadas

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

homar pisze:
lukpiasek pisze:
laranja pisze:
Ciekawe, co by było, gdybym miał otwartą pozycję... Zakładam, że uznaliby reklamację w razie czego. Pierwszy raz mi się coś takiego w BOŚ zdarzyło.

ale konto demo czy realne ? bo na demo normalne takie cuda są ale przy serverach kont rzeczywistych ja osobiscie jeszcze ani razu tak nie miałem :roll:

miałem szpicę minutową na 8580 ... dobrze że zawsze stawiam TP bo nieźle zarobiłem... jeśli to błąd systemu bossy to chyba mi nie każą zwracać bo to gra na żywo i skasowałem ten zysk i już w innej pozycji... ale jak ktoś miał SL daleko to zabolało...
Jeżeli będą zwracać, to i tobie zabiorą.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

homar pisze:
lukpiasek pisze:
laranja pisze:Eee, co to było? Miał ktoś takie cuda na DAX (w załączniku)? Niestety nie dało się kupić po tej cenie.

miałem szpicę minutową na 8580 ... dobrze że zawsze stawiam TP bo nieźle zarobiłem... jeśli to błąd systemu bossy to chyba mi nie każą zwracać bo to gra na żywo i skasowałem ten zysk i już w innej pozycji... ale jak ktoś miał SL daleko to zabolało...[/quote]

zaczynaja robic jak XTB myki tego typu dla tego sie wybiera sprawdzonych brokow pod CFD a nie jakies popierdolki

Awatar użytkownika
laranja
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laranja »

homar pisze:miałem szpicę minutową na 8580 ... dobrze że zawsze stawiam TP bo nieźle zarobiłem... jeśli to błąd systemu bossy to chyba mi nie każą zwracać bo to gra na żywo i skasowałem ten zysk i już w innej pozycji...
Daj znać, jak się sprawa zakończy. :)

-- Dodano: pt 17-10-2014, 16:49 --
Nowy123 pisze:zaczynaja robic jak XTB myki tego typu dla tego sie wybiera sprawdzonych brokow pod CFD a nie jakies popierdolki
Nie chcę ich bronić, ale po jednej akcji ja bym ich nie skreślał (o ile oddali pieniądze, jak komuś wyzerowało konto albo złapało SL). Mam u nich konto i pierwszy raz coś takiego widzę, jeśli będzie się to powtarzać, to inna sprawa.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Co tam z DAXem i SP500? Może tak koniec wzrostów? Bo jeszcze wszyscy uwierzą w nowe szczyty ;)
ORGRy zasięgi już wyrobione? ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Nowy123 pisze:hahha BOSSA maskra co zrobli tak XTB BIS

w xtb konto realne mam z 5 lat i nie spotkałem się z bad tickiem już dawno , kiedyś tam może na jakimś egzotyku czy cuś ale nie na majorsach
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Dadas

highend pisze:Co tam z DAXem i SP500? Może tak koniec wzrostów? Bo jeszcze wszyscy uwierzą w nowe szczyty ;)
ORGRy zasięgi już wyrobione? ;)
Przyjżyj się układowi H4.
Kołyska, lub V, czyli korekta w dół i do góry.
W dół tam, gdzie BOSSA pokazała.

Awatar użytkownika
laranja
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laranja »

@highend, wątpię, żeby dzisiaj wrócili do spadków. Piątek, koniec tygodnia, pewnie po trochu do góry.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

[quote="highend"]Co tam z DAXem i SP500? Może tak koniec wzrostów? Bo jeszcze wszyscy uwierzą w nowe szczyty ;)
ORGRy zasięgi już wyrobione? ;)[/quotemus

musza nabrać sil 1898 1915 przedzial pod shorty a nastepny to 1940 50 zamykając cześć longow

Dadas

W każdym razie, DAX zaliczył 8800, jak od rana twierdziłem.

Zablokowany