trójkąt na GBP JPY
jeszcze na H4 jest
DayTrading: Piątek 17.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 17.10.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2014, 16:25 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
na go4x brak a bossa faktycznie ma 

U mnie czysto:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ciekawe, co by było, gdybym miał otwartą pozycję... Zakładam, że uznaliby reklamację w razie czego. Pierwszy raz mi się coś takiego w BOŚ zdarzyło.pawel328ci pisze:ładny bajer nic takiego nie byłolaranja pisze:Eee, co to było? Miał ktoś takie cuda na DAX (w załączniku)? Niestety nie dało się kupić po tej cenie.
ale konto demo czy realne ? bo na demo normalne takie cuda są ale przy serverach kont rzeczywistych ja osobiscie jeszcze ani razu tak nie miałemlaranja pisze:Ciekawe, co by było, gdybym miał otwartą pozycję... Zakładam, że uznaliby reklamację w razie czego. Pierwszy raz mi się coś takiego w BOŚ zdarzyło.pawel328ci pisze:ładny bajer nic takiego nie byłolaranja pisze:Eee, co to było? Miał ktoś takie cuda na DAX (w załączniku)? Niestety nie dało się kupić po tej cenie.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

@luk, konto real
Na DAX?Dadas pisze:Ale, coś wam powiem - Szykujcie duże Eski!
Dadas pisze:Ale, coś wam powiem - Szykujcie duże Eski!
na jakim istrumencie ?

O bosso boosso puścisz ludzi bosso - ale mi te ruchy statystykę wykresu niszczyły - do piekłajen-yy pisze:Czy ktoś kto ma Bosse ma też taki wielki pin w dół na daxie?
Parę minut temu
hahha BOSSA maskra co zrobli tak XTB BIS