DayTrading: Piątek 17.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 17.10.2014
trójkąt na GBP JPY
jeszcze na H4 jest
jeszcze na H4 jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2014, 16:25 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
na go4x brak a bossa faktycznie ma 

U mnie czysto:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ciekawe, co by było, gdybym miał otwartą pozycję... Zakładam, że uznaliby reklamację w razie czego. Pierwszy raz mi się coś takiego w BOŚ zdarzyło.pawel328ci pisze:ładny bajer nic takiego nie byłolaranja pisze:Eee, co to było? Miał ktoś takie cuda na DAX (w załączniku)? Niestety nie dało się kupić po tej cenie.
ale konto demo czy realne ? bo na demo normalne takie cuda są ale przy serverach kont rzeczywistych ja osobiscie jeszcze ani razu tak nie miałemlaranja pisze:Ciekawe, co by było, gdybym miał otwartą pozycję... Zakładam, że uznaliby reklamację w razie czego. Pierwszy raz mi się coś takiego w BOŚ zdarzyło.pawel328ci pisze:ładny bajer nic takiego nie byłolaranja pisze:Eee, co to było? Miał ktoś takie cuda na DAX (w załączniku)? Niestety nie dało się kupić po tej cenie.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

@luk, konto real
Na DAX?Dadas pisze:Ale, coś wam powiem - Szykujcie duże Eski!
Dadas pisze:Ale, coś wam powiem - Szykujcie duże Eski!
na jakim istrumencie ?

O bosso boosso puścisz ludzi bosso - ale mi te ruchy statystykę wykresu niszczyły - do piekłajen-yy pisze:Czy ktoś kto ma Bosse ma też taki wielki pin w dół na daxie?
Parę minut temu
hahha BOSSA maskra co zrobli tak XTB BIS