DayTrading: Piątek 17.10.2014
- Loose_wawa
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 17.10.2014
EURUSD// jaki jest spodziewany zasięg obecnych wzrostów? i co pcha w górę tę parę walutową? czy w najbliższym czasie można spodziewać się jakiegoś większego zjazdu w dół. Puki co wszystkie możliwe zjazdy są dość dynamicznie korygowane.
psie miejsce, nie wiadomo co robićLoose_wawa pisze:EURUSD// jaki jest spodziewany zasięg obecnych wzrostów? i co pcha w górę tę parę walutową? czy w najbliższym czasie można spodziewać się jakiegoś większego zjazdu w dół. Puki co wszystkie możliwe zjazdy są dość dynamicznie korygowane.
trójkąt nadal prawdopodobny, ale można się nadziać na 3 falę... a one są długie
-- Dodano: 17 paź 2014, 14:12 --
kabel także może konsolidować się w trójkącie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak to co realizacja zysków z shortów od maja kiszonychLoose_wawa pisze:EURUSD// jaki jest spodziewany zasięg obecnych wzrostów? i co pcha w górę tę parę walutową? czy w najbliższym czasie można spodziewać się jakiegoś większego zjazdu w dół. Puki co wszystkie możliwe zjazdy są dość dynamicznie korygowane.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

witam panowie i panie. Bemowo1 myślisz że dzisiejsze dane mocno wpłyną na kurs edka i kabla? Bo zastanawiam sie nad szybkim strzałem
tylko pytanie czy będą dobre
wyczekam do 14:30 i chyba coś ruszę 

pewnie byłby strasznie bogaty znający odpowiedz na te pytania,Loose_wawa pisze:EURUSD// jaki jest spodziewany zasięg obecnych wzrostów? i co pcha w górę tę parę walutową? czy w najbliższym czasie można spodziewać się jakiegoś większego zjazdu w dół. Puki co wszystkie możliwe zjazdy są dość dynamicznie korygowane.
ja miałem już edka dobrze uchwyconego i wycieli minie na lekkim zysku,
a teraz 14:30 to loteria
choć generalnie obroty malutkie, wiec mogą zrealizować to co wszyscy wieszczą tj. 1.295

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
ja czekam na przyszły tydzień - dzisiaj mam za dużo sprzecznych informacji z wykresu - różne techniki nie pokrywają się ze sobą - a jedna z nich na pewno zadziałamajor1987 pisze:witam panowie i panie. Bemowo1 myślisz że dzisiejsze dane mocno wpłyną na kurs edka i kabla? Bo zastanawiam sie nad szybkim strzałemtylko pytanie czy będą dobre
wyczekam do 14:30 i chyba coś ruszę
Czekam na kształt dzisiejszej dziennej świecy i do poniedziałku na kształt tygodniowej
albo złapię go dużo wyżej na s lub niżej na l
-- Dodano: 17 paź 2014, 14:26 --
eur/pln zapowiada się strzał up
i może to być równoległe z edkiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AUD w gore jeszcze przed danym zobaczymy czy falszywka 

- roberttheus
- Maniak
co nie tykasz juz? ja mam podobny pogląd zmienność edka bliska 0. trzeba zobaczyć gdzie wybiją czy w dół czy w górę i jaki będzie zasięgDadas pisze:Trzeba chyba już weekend rozpocząć.
windsurfing na falach trendu
zmiennosc jest trzeba korzystaćDadas pisze:Trzeba chyba już weekend rozpocząć.

mowa o indeksach
Ostatnio zmieniony 17 paź 2014, 14:44 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem