Cześć,laranja pisze:Na ropie jaki pinbar.
załapałem sie na tą windę na WTI i BRENT - 15min i dniówka zrobiona ....

Cześć,laranja pisze:Na ropie jaki pinbar.
Ciekawym byłby wykres zmienności wyników danego koła ruletki w czasie.roberttheus pisze:sytuacja na edku w ostatnich 11 dniach łącznie z dzisiejszym. 1x0 3xbiałe 2xczarne 2xbiałe 1xczarne 1xbiałe 1x0?
założenie że 0=cena zamknięcia=cenie otwarcia
nie przypomina to schematu z ruletki? celujemy co będzie dalej jaki będzie ciąg rzutów kostką dodatkową atrakcją jest siła świec czarnych i białych która jest również niewiadomą
-- Dodano: czw 16-10-2014, 18:41 --
to jedziemy z tym szajsem na 127 domyślnie
ja wale od kryski do kryski ; )Dadas pisze:Masz mój skrypt i umiesz go stosować.highend pisze:Wszystko rozumiem. Siedzę sobie i patrzę z boku. Nie mam parcia na otwieranie pozycji. Czekam....
Pomyśl, traduj przebicie trendowe linii, możesz nawet tylko od linii do linii.
tyle , że w ruletce każde losowanie jest osobnym zdarzeniem i prawdopodobieństwo jest takie sameDadas pisze:Ciekawym byłby wykres zmienności wyników danego koła ruletki w czasie.roberttheus pisze:sytuacja na edku w ostatnich 11 dniach łącznie z dzisiejszym. 1x0 3xbiałe 2xczarne 2xbiałe 1xczarne 1xbiałe 1x0?
nie przypomina to schematu z ruletki? celujemy co będzie dalej jaki będzie ciąg rzutów kostką dodatkową atrakcją jest siła świec czarnych i białych która jest również niewiadomą
Gdyby coś takiego było, to bym robił analizę techniczną.
Dadasowi odpalasz 10% zysków?pedro pisze: ja wale od kryski do kryski ; )
cała magia prognozowania, fal, zasięgów, fibo itp, itd... prysnęła.. tylko mm i kryski...
Teoretycznie, tak się wydaje.wrongWay pisze:tyle , że w ruletce każde losowanie jest osobnym zdarzeniem i prawdopodobieństwo jest takie sameDadas pisze:Ciekawym byłby wykres zmienności wyników danego koła ruletki w czasie.roberttheus pisze:sytuacja na edku w ostatnich 11 dniach łącznie z dzisiejszym. 1x0 3xbiałe 2xczarne 2xbiałe 1xczarne 1xbiałe 1x0?
chyab za dużo nie masz wspołnego ze statystyką po tym zdaniu sądzęDadas pisze: Ciekawym byłby wykres zmienności wyników danego koła ruletki w czasie.