DayTrading: Czwartek 16.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 16.10.2014
to ładną dzienną robią - a jutro czarna ? - jak wkleiłem?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jeżeli dzienna zamknie się w takiej postaci jak teraz to na 99% jutro mielibyśmy taką świecę jak wkleiłeśBemowo1 pisze:to ładną dzienną robią - a jutro czarna ? - jak wkleiłem?

no przecież zaliczyłDadas pisze:Generalnie, to Edek ma do zaliczenia dolną trendową.
Ale, teraz wygląda, że będzie korekta.
To jest ten rodzaj umownego RGR, który zwiastuje kontynuację, nie odwrót.lukpiasek pisze:dax m5 rgr można spodziewac sie spadku tak do 8400 i pod to spróbuje pyknąć
https://www.tradingview.com/x/DuAEF8hd/
-- Dodano: czw 16-10-2014, 19:18 --
Cuś się tobie poknociło, czyli popatrz na mój wykres i po L pociągnij.Bemowo1 pisze:no przecież zaliczyłDadas pisze:Generalnie, to Edek ma do zaliczenia dolną trendową.
Ale, teraz wygląda, że będzie korekta.
500 Pipsów brakuje. 300 zabrakło.
- roberttheus
- Maniak
Jako ze forex to gra o sumie 0 niczym nie różniąca się od ruletki przydają sie wiedza na temat rachunku prawdopodobienstwa statystyki oraz umiejętność zarządzania kapitałem nigdy nie zlapiemy 100% zasięgu fal tych prognozowanych jak i rzeczywistych ważne żeby w porę ksiegowac zyski i straty najlepiej w stosunku RR 1:3 i wyższym
windsurfing na falach trendu
- roberttheus
- Maniak
Edek duża szansa na zjazd teraz marna szansa ze swieczka zamknie się po obecnej cenie
to jest jeszcze opcja że to dopiero głowa sie tworzyDadas pisze: To jest ten rodzaj umownego RGR, który zwiastuje kontynuację, nie odwrót.
.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Na ropie jaki pinbar. 

- roberttheus
- Maniak
sytuacja na edku w ostatnich 11 dniach łącznie z dzisiejszym. 1x0 3xbiałe 2xczarne 2xbiałe 1xczarne 1xbiałe 1x0?
założenie że 0=cena zamknięcia=cenie otwarcia
nie przypomina to schematu z ruletki? celujemy co będzie dalej jaki będzie ciąg rzutów kostką dodatkową atrakcją jest siła świec czarnych i białych która jest również niewiadomą
-- Dodano: czw 16-10-2014, 18:41 --
to jedziemy z tym szajsem na 127 domyślnie
nie przypomina to schematu z ruletki? celujemy co będzie dalej jaki będzie ciąg rzutów kostką dodatkową atrakcją jest siła świec czarnych i białych która jest również niewiadomą
-- Dodano: czw 16-10-2014, 18:41 --
to jedziemy z tym szajsem na 127 domyślnie
roberttheus pisze:sytuacja na edku w ostatnich 11 dniach łącznie z dzisiejszym. 1x0 3xbiałe 2xczarne 2xbiałe 1xczarne 1xbiałe 1x0?
jaka ruletka ja już od dawna szukałem punktu zaczepienia dla głowy znaczy spodziewałem się tego

do 1.30 shorty w opałach a tam zobaczymy

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem