DayTrading: Czwartek 09.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 09.10.2014
dax tancuje przy dolnej lt , gdzie moze od niej odbic ? 8960 czy wyzej ?
Zapewne jakbys wzial S na gorce to by poszlo wyzej drugi tylehighend pisze:ja pierdykam, na sp500 wczoraj eSki były na minus (DUŻO), a teraz są na zero w tym momencie. Wymiękłem.
Szkoda że się nie posłuchałem i nie dobrałem S na sp500 i dax jak były dzisiaj na górkach. A sam napisałem wczoraj po minutkach FOMC: indexy w dół, a skoro rosną to świetna okazja na S. Tylko wzrost sp500 był tak ogromny w moment, że zgłupiałem, a dziś odwrót.. bwahahaa...

Po fakcie to mozna dorobic sobie dowolna historyjke.
albo jakbyś dobrał Swyżej i uśrednił, to byś zamknął na zeroblesS pisze:Zapewne jakbys wzial S na gorce to by poszlo wyzej drugi tylehighend pisze:ja pierdykam, na sp500 wczoraj eSki były na minus (DUŻO), a teraz są na zero w tym momencie. Wymiękłem.
Szkoda że się nie posłuchałem i nie dobrałem S na sp500 i dax jak były dzisiaj na górkach. A sam napisałem wczoraj po minutkach FOMC: indexy w dół, a skoro rosną to świetna okazja na S. Tylko wzrost sp500 był tak ogromny w moment, że zgłupiałem, a dziś odwrót.. bwahahaa...

Sorry, ale czego wykres właściwie załączyłeś? Bo nie ma tam ani symbolu, ani skali ani nawet timeframe'akarnak pisze:Tak jak wcześniej sygnalizowałem swoim skromnym wykresikiem - przebite wsparcie na S&P i są tego skutki w postaci głębszych spadków; AT górą:
Wygląda bardziej jak jakieś EKG niż S&P

Expect the Unexpected...
a ja dwa tygodnie temu napisałem sobie historyjkę , że mamy spełnione warunki , jakie były przy krachachblesS pisze:Zapewne jakbys wzial S na gorce to by poszlo wyzej drugi tylehighend pisze:ja pierdykam, na sp500 wczoraj eSki były na minus (DUŻO), a teraz są na zero w tym momencie. Wymiękłem.
tylko dynamiki coś brakuje, choć niezmiennie grawitacyjne ruchy
choć oil chwilowo kusi l
Ropa WTI widze, że dziś nie respektuje żadnych wsparć
Pare ładnych eSek zgarniętych. Jutro pewnie lekka cofka i dalej w dół.

Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...
Co was tak kusi ropa na L ? Se poczekajcie....
eski pozamykane na sp500 i czekam co dalej....
eski pozamykane na sp500 i czekam co dalej....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
SiP9 października 2014 19:56:00 CEST
1. jesli w dzien fomc / minutek jest ruch w gore (sroda) to nadtepnego dnia jest w dol (czwartek na odwrot). dopiero piatek i poniedzialek wskazuja kierunek.
2. jesli w fomc / minutki jest spadek (sroda). to w czwartrk rosnie.
to jutro co hahah
1. jesli w dzien fomc / minutek jest ruch w gore (sroda) to nadtepnego dnia jest w dol (czwartek na odwrot). dopiero piatek i poniedzialek wskazuja kierunek.
2. jesli w fomc / minutki jest spadek (sroda). to w czwartrk rosnie.
to jutro co hahah
Murzyn zbiera siły. Liczę na kilkupunktowe odbicie.
The only way is up
"dzień z fed green dzień po green ( czwartek ) - piątek red
to często siada i odwrotnie dzień z fed red i potem red to green
biznes as usual jak we wtorek czyli red jesli dziś wyciagną na zielen
jesli mix green i potem red ( czwartek ) to może być różnie
"
sie sprawdzily regoly

biznes as usual jak we wtorek czyli red jesli dziś wyciagną na zielen
jesli mix green i potem red ( czwartek ) to może być różnie

sie sprawdzily regoly