DayTrading: Wtorek 07.10.2014
Re: DayTrading: Wtorek 07.10.2014
Na rublowe pary sobie odpalcie eski to dopiero na swapie będziecie kasę trzepać jak lubicie ze swapów żyć 

Expect the Unexpected...
naucz się liczyć zera gimbusieniceone pisze:lukpiasek ze Swoimi 2000 od mamy na koncie to nawet 0.1 lota nie może otworzyć a Ty mu to mówisz o 10 lotachlukpiasek pisze:ale ja lubie spać spokojnie a nie za 90% konta pozycje otwieraćhighend pisze:świeczka H4 na pszenicy - zabija
żeby zapodać 10 lotów sell na usd/try na mForex (dźwignia 1:100) wcale nie trzeba mieć milion PLN na koncie. Bez przesady.a tak btw. jak bym mial walic 10 lotów to bym walil na eur/pln eSke, dziennie 250 zl swapu za 10 lotów

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- roberttheus
- Maniak
Sp500 ma jednak ochotę na retest DNA zobaczymy hedge wlaczam do końca sesji
windsurfing na falach trendu
Na indeksach rzeź dopiero nabiera rozpędu.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
zacznie się jak w końcu Apple ruszy w dół. Czyli jużas28 pisze:Na indeksach rzeź dopiero nabiera rozpędu.

-- Dodano: 07 paź 2014, 16:34 --
a pisali Ci w weekend co jest grane, lepiej się odwróć. Aczkolwiek hedge też się pewnie doczeka zysku.roberttheus pisze:Sp500 ma jednak ochotę na retest DNA zobaczymy hedge wlaczam do końca sesji
-- Dodano: 07 paź 2014, 16:36 --
Może mi ktoś napisać jaki TP ustawić na pszenicy, cottonie, cornie i soi ? bo za chiny ludowe nie wiem. Tak jak w weekend pisałem, że widzę tam młotki, odwrócone młotki, gwiazde poranną doji, tak wszystko się potwierdziło i odpał na UP jest taki, że aż mnie to przeraża (!)
-- Dodano: 07 paź 2014, 16:38 --
zerknąłem własnie na kawę - cena 222. Ktoś tam sell dawał na 220...... Teraz nadszedł czas commodities... ja bym na żadnym S nie ryzykował. Na kawie cena 300 w przyszłym tygodniu mnie wcale nie zdziwi.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend chyba widzisz gdzie jest opór którego nie przejdą i tam raczej eS bedą brać wszyscy swap dodatni
to lepiej grać eS

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- akukaracza
- Stały bywalec
troche Cię chyba poniosło..highend pisze:chce widziec jak sp500 na jednej sesji leci 100 punktów.... up czy down.. nieważne - rozruszać tego muła
Ponad 5% na jednej sesji..
W dół to jeszcze OK, jakby podnieśli stopy o 1% ale w górę? Co niby Amerykanie mieliby utworzyć nowy stan na księżycu i kolonizować?
Czy Apple sprzedac Marsjanom iphony ?

Dla mojego stylu gry, jak i chyba dlawiększości ludzi którzy trejdują lepsza jest stabilna sytuacja....
JAkbys zobaczyl te 100pkt to co dolaczylbys sie do ruchu? Czy lapal spadający nóż? Nie wiadomo co gorsze...
Cos to Apple sie kisi w miejscu caly czas.
co do pszenicy to niech biora tam S. Spadnie do 490 i znowu up.
co do pszenicy to niech biora tam S. Spadnie do 490 i znowu up.
oRGR Edzio , zasięg 1.2717 (R1)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Generalnie z pszenica i innymi wyjasni sie w piatek na raporcie wasde. Ale obecne wzrosty = wrozka juz cos wie