Jeśli idzie o boczniaka to pełna zgoda. Co do kresek to zbyt "cieńki" jestem żeby się wypowiadać (ale cały czas walcze
;-) ). W każdym razie dzięki za "obrazki".
DayTrading: Poniedziałek 06.10.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.10.2014
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 

piekna korekte pejsy przygotowaly na USD
moim zdaniem okolice 1,283 to pierwszy mocny opór. wcześniejszy to 1,2740,
Pamiętaj o jednej ważnej sprawie - fala 3 jest falą wydłużoną (zakładając poprawność oznaczeń) - fala 5 na 99% nie będzie od niej dłuższa, dlatego można zakładać skróconą falę 5 - czyli 5 nie ustanowi nowego minimum, a wtedy scenariusz jak na fotoroberttheus pisze:bardzo możliwe większe odreagowanie na edku. Akcja przynosi zwykle reakcję. Jak ona będzie duża to się okaże. W nieskończoność nie będzie spadał jednym ciurkiem.
-- Dodano: pn 06-10-2014, 20:30 --
ja jednak nie gram w korektach. wolę szukać i przyłączać się do trendów średnioterminowych conajmniej. Jak dojdzie do 50 fibo lub dalej to pomyślę o sell
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
o to to to - zajefajnie narysowaneBemowo1 pisze: Pamiętaj o jednej ważnej sprawie - fala 3 jest falą wydłużoną (zakładając poprawność oznaczeń) - fala 5 na 99% nie będzie od niej dłuższa, dlatego można zakładać skróconą falę 5 - czyli 5 nie ustanowi nowego minimum, a wtedy scenariusz jak na foto

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ale bym gafę strzelił,rano chciałem dokładać do pieca shortem na edku, na szczęście wszystko co dziś głupiego wymyśliłem zakończyło się na BE
dzień odwrotu??

dzień odwrotu??
Swing
- atlanticos
- Maniak
dolar sie chyba ustawia pod minutki powoli
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
edek bez eliotta
na int tygodniowym może tworzyć się trójkąt - więc kolejne kilka miesięcy konsoli i powrót do nudy...???
na podstawie tego wskaźnika - autorstwa mojego i Żaby jest szansa nawet na 1.33
-- Dodano: 06 paź 2014, 22:28 --
kabel geometrycznie
do wskazanych poziomów możemy dojechać - bardziej nastawiam się na korektę nieregularną, czyli powrót w okolice 1.65
na int tygodniowym może tworzyć się trójkąt - więc kolejne kilka miesięcy konsoli i powrót do nudy...???
na podstawie tego wskaźnika - autorstwa mojego i Żaby jest szansa nawet na 1.33
-- Dodano: 06 paź 2014, 22:28 --
kabel geometrycznie
do wskazanych poziomów możemy dojechać - bardziej nastawiam się na korektę nieregularną, czyli powrót w okolice 1.65
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.