-- Dodano: 06 paź 2014, 10:28 --
btw. moim zdaniem dolar jeszcze nas zaskoczy i pofrunie UP... - w środę? Kiedy jakieś ważne dane dla USD ?
-- Dodano: 06 paź 2014, 10:30 --
dane dla EURO są dzisiaj "fenomenalne"
1 lot szeroko i twoje tp moze i zejdzie do 8000 ale nie wiem czy zdazysz przez czas trwania konkursuhighend pisze:ja tam w konkursie XTB puszczam po 1 lot sell na daxaż do 8000 pkt (TP).... zobaczymy czy uda sie ustawic grida na to
-- Dodano: 06 paź 2014, 10:28 --
btw. moim zdaniem dolar jeszcze nas zaskoczy i pofrunie UP... - w środę? Kiedy jakieś ważne dane dla USD ?
-- Dodano: 06 paź 2014, 10:30 --
dane dla EURO są dzisiaj "fenomenalne"
zasięg RGR to 7700 punktów na DAX.r4dkoo pisze: 1 lot szeroko i twoje tp moze i zejdzie do 8000 ale nie wiem czy zdazysz przez czas trwania konkursu8600 realne
a ja żałuje, że zamknąłem BUY brane na 180 za 189grafikk pisze:czy wie ktos co sie stalo na kawie? nie zebym mial sell'a
Bez sensu - nikt nie wie co zrobią, ale od razu obrażać o to kogoś? Hmmmn......r4dkoo pisze:jaki nick taki czlowiek. pozdrawiamzero pisze: Co za głupota... Tekst mianowany na najbardziej kretynski w tym roku. A co jeśli 90% myśli jak ty? A co jesli 90% z tych 90% myśli na odwrót do was? Po której stronie są leszcze? A co jeśli edek zrobi teraz w ciagu 2 miesięcy 3000 pips w gore a potem 4000 w dol? Gdzie będą leszcze? Cena wtedy będzie wysoko czy nisko? Edek będzie drogi czy tani?
Puknij się w łeb zelbetonowym klocem i poczytaj sobie jakąś książkę o podstawach handlu... Bo jak widzę nie kumasz zupełnie nic.
"trend przyspiesza pod koniec"... DAX się dopiero rozpędza. Jeszcze nie ma zaczętej dużej fali C (tej, która powinna dojść do końca korekty).r4dkoo pisze:zasieg owszem jest jaki mowisz, ale chodzi mi jedynie czy zdazy przez te 30 dni zejscmusialby ostro po tylku dostawac
ty też sie rozpedzasz, tak sie rozpędziles ze inni przestali sie tu udzielac z tego wszystkiegohighend pisze:"trend przyspiesza pod koniec"... DAX się dopiero rozpędza. Jeszcze nie ma zaczętej dużej fali C (tej, która powinna dojść do końca korekty).r4dkoo pisze:zasieg owszem jest jaki mowisz, ale chodzi mi jedynie czy zdazy przez te 30 dni zejscmusialby ostro po tylku dostawac
To taka ironia?woj55 pisze:ty też sie rozpedzasz, tak sie rozpędziles ze inni przestali sie tu udzielac z tego wszystkiegohighend pisze:"trend przyspiesza pod koniec"... DAX się dopiero rozpędza. Jeszcze nie ma zaczętej dużej fali C (tej, która powinna dojść do końca korekty).r4dkoo pisze:zasieg owszem jest jaki mowisz, ale chodzi mi jedynie czy zdazy przez te 30 dni zejscmusialby ostro po tylku dostawac