DayTrading: Poniedziałek 06.10.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 paź 2014, 00:00

Wzrost
18
56%
Bez zmian
3
9%
Spadek
11
34%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 06.10.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Bemowo1 pisze:Dziewice dla kabla

-- Dodano: 06 paź 2014, 00:12 --

edek

to co wydaje mi się najbardziej prawdopodobne
wklejam tu Twój wykres kabla bo mam identyczny pogląd więc zgadzam się z tą analizą w 100% :564:
a od siebie dodam że ten ruch w górę powinien być bardzo mało dynamiczny takie małe góra dół wiele wiele dni :roll:
Obrazek
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

a ja odwrotnie niż Robert - tzn. S (na DAXie) i też nie żałuję.... A gold chce rosnąć bo dolar słabnie? :)

-- Dodano: 06 paź 2014, 08:32 --

btw. bierze ktoś udział w konkursie XTB ? da się tam tradować w MT4 czy tylko "xstation" ?

-- Dodano: 06 paź 2014, 08:34 --

Pszenica, Soja, Cotton, Corn... do góry. Cisną. Cisną.... pary kontra USD - do góry. Dolar po piątkowym wystrzale opada? czy znowu tylko mała korekta a potem pooooodjazd jeszcze UP.... piątek to było mega w każdym razie ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

highend pisze:a ja odwrotnie niż Robert - tzn. S (na DAXie) i też nie żałuję.... A gold chce rosnąć bo dolar słabnie? :)

btw. bierze ktoś udział w konkursie XTB ? da się tam tradować w MT4 czy tylko "xstation" ?

Pszenica, Soja, Cotton, Corn... do góry. Cisną. Cisną.... pary kontra USD - do góry. Dolar po piątkowym wystrzale opada? czy znowu tylko mała korekta a potem pooooodjazd jeszcze UP.... piątek to było mega w każdym razie ;)
dziś odbicie na złocie idzie mocne jak widać zasięg nawet 1210-15 to i edek jakąś korekte może uczynić ;)
tak mi się to widzi po nocnych świeczkach ich wykresów
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
r4dkoo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: r4dkoo »

highend pisze:a ja odwrotnie niż Robert - tzn. S (na DAXie) i też nie żałuję.... A gold chce rosnąć bo dolar słabnie? :)

tez S na daxa zagralem. nie widzi mi sie podjazd w gore :|
Zbieram pipsy na moje S6.

oka
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: oka »

highend pisze: btw. bierze ktoś udział w konkursie XTB ? da się tam tradować w MT4 czy tylko "xstation" ?
ja, ale nie wiem czy będzie czas żeby tam grać,
jeśli któreś dni pozwolą to spróbuję powalczyć o nagrodę dnia..
w konkursie jest do dyspozycji tylko xstation, a tak w ogóle to nie wiem czy w innych rodzajach kont jest opcja z MT4

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

oka pisze:
highend pisze: btw. bierze ktoś udział w konkursie XTB ? da się tam tradować w MT4 czy tylko "xstation" ?
ja, ale nie wiem czy będzie czas żeby tam grać,
jeśli któreś dni pozwolą to spróbuję powalczyć o nagrodę dnia..
w konkursie jest do dyspozycji tylko xstation, a tak w ogóle to nie wiem czy w innych rodzajach kont jest opcja z MT4
jest , ja od lat używam mt4 na realnym rachunku ale w konkursie fakt trzeba xstation używać

Awatar użytkownika
r4dkoo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: r4dkoo »

apropo konkursu, wlasnie rankingi sprawdzilem to juz kozaki hazardzisci maja zwrot ponad 100% a konkurs trwa od wczoraj od 23 :D ciekawe czy na realu tez tak graja :D
Zbieram pipsy na moje S6.

Yudansha
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Yudansha »

Pewnie jakby grali tak na realu, to nie musieli by brać udziału w konkursie, żeby jeździć tym Porsche :)
Witam wszystkich!
Zwróciliście uwagę na kawę? Duża luka i jeszcze większy wystrzał w górę. Kilku forumowiczów dobrze przewidziało ruch parę dni temu.

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Ranking się bardzo szybko zmienia ;) wysoki lewar to broń obusieczna.... widziałem o 3 w nocy wyniki, i już nie widać tamtych "zwycięzców".... Wiadomo, że mało kto tak gra, a przynajmniej nikt na poważnie... demo to demo zawsze się je tak rozgrywa :) Obstawiam, że sam puściłeś gruby lot z nadzieją, że się wstrzelisz z rankingiem :)

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Zablokowany