DayTrading: Czwartek 02.10.2014
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 02.10.2014
ciekawe co sp 500 wykombinuje. na m15 rgr mozliwy do tego formacja V 61.8 fibo powinno wytrzymać
windsurfing na falach trendu
- atlanticos
- Maniak
może będzie a może już była... warto obserwowac i reagowacas28 pisze: oj będzie jakaś FAŁSZYWKA się działa
edek m30
https://www.tradingview.com/x/sxPhvYAF/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- roberttheus
- Maniak
tak se kombinuję
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
fałszywka ma szansę jutro się dziać ze względu na okoliczności o których pisałem wcześniej,atlanticos pisze:może będzie a może już była... warto obserwowac i reagowacas28 pisze: oj będzie jakaś FAŁSZYWKA się działa
edek m30
https://www.tradingview.com/x/sxPhvYAF/
dużo też jest napakowanych w S na edku, myślę że duża cześć chciała by zabrać zyski,
aby to zrobić muszą zrobić gwałtowny ruch zmyłkowy, a jutrzejsze okoliczności się świetnie nadają
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- Kazimierz S
- Pasjonat
Indeksy wciąż ładnie respektują cienie - czego już nie można powiedzieć o walutach fx - a takiego cienia jak dzisiaj nie mieliśmy chyba od trzech lat. Poza tym spx co jakiś czas zmienia kanał / kąt kanału - a rozpatrując ten obecny od kilkunastu miesięcy mamy normalnie Polską drużynę piłkarską czyli : chłopaki, nic się nie stało! 

Miód kupuj tylko Polski.
Kazimierz S pisze:Indeksy wciąż ładnie respektują cienie - czego już nie można powiedzieć o walutach fx - a takiego cienia jak dzisiaj nie mieliśmy chyba od trzech lat. Poza tym spx co jakiś czas zmienia kanał / kąt kanału - a rozpatrując ten obecny od kilkunastu miesięcy mamy normalnie Polską drużynę piłkarską czyli : chłopaki, nic się nie stało!
wszysto do czasu end qe i koniec 3 fali
ty ślepy jesteś czy na serio nie widzisz że ta luka UP została po paru godzinach domknięta? no normalnie ręce opadająlukpiasek pisze:to Ci powiem że do kilku tygodni też zamkną tą lukę (żółty prostokąt) ale dziś fiolet i odbicie musi być

- Kazimierz S
- Pasjonat
Ogólnie pisałem na początku, że odreagowanie pewnie potrwa dopóty, dopóki korekta na USD.Nowy123 pisze:Kazimierz S pisze:Indeksy wciąż ładnie respektują cienie - czego już nie można powiedzieć o walutach fx - a takiego cienia jak dzisiaj nie mieliśmy chyba od trzech lat. Poza tym spx co jakiś czas zmienia kanał / kąt kanału - a rozpatrując ten obecny od kilkunastu miesięcy mamy normalnie Polską drużynę piłkarską czyli : chłopaki, nic się nie stało!
wszysto do czasu end qe i koniec 3 fali
Do 58 naszych samolotów F16 kupimy 40 (słownie: czterdzieści sztuk) pocisków o zasięgu 370 kilometrów po cenie 12,5 miliona usd/sztuka.
Drogo, ale dobre i to.
http://www.defence24.pl/news_departamen ... dla-polski
Miód kupuj tylko Polski.
No to ja mam takiego przepowiadacza, i on pokazuje tak:
(Oooops, nie ten plik był!) Zaznaczyłem krechami.
Zobaczymy co realia pokażą.
(Oooops, nie ten plik był!) Zaznaczyłem krechami.
Zobaczymy co realia pokażą.
-
- Pasjonat
highend pisze:Gold zaraz wam zaneguje to RGR. dzizas.
-- Dodano: 02 paź 2014, 20:21 --
Dzisiaj rano (druga strona postów na DT na samej górze - można sprawdzić) wrzucałem USD/TRY. Gdzie jesteśmy teraz, a gdzie byliśmy wtedy:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 21-10.html

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.