to co napisałeś ma znaczenie tylko dla takich jak Ty czyli grających bez sl i muszących hedżowaćhighend pisze:
tak, lukpiasek widział na DAXie 9300 jako "barierę nie do przekroczenia".....
Spokojnie z tym 300 na pszenicy....
A nawet jeśli - to i tak mi to lotto
ponadto widział 1.40 na edku jak spadał i był po 1.36.... potem po 1.30... a w końcu 1.256
DayTrading: Czwartek 02.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 02.10.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
-
Dadas
Ja mam takie życzenie, żebyś może już wyrósł z tego typu tekstów?highend pisze:Dadas i Lukpiasek: chcę widzieć jak pakujecie S na pszenicy (wszak jest po 485) i dajecie TP = 300.
Możecie jutroŚmiało. Podobno to będzie gra z trendem i można zostawić na kilka miesięcy (i po co SL? skoro tak pokazuje to "tak będzie"! )
Zrobisz to dla mnie?
Dobrze, każdy się uczy (na błędach). Nie bądź już taki do przodu i taki genialny....lukpiasek pisze:to co napisałeś ma znaczenie tylko dla takich jak Ty czyli grających bez sl i muszących hedżowaćhighend pisze:
ponadto widział 1.40 na edku jak spadał i był po 1.36.... potem po 1.30... a w końcu 1.256skąd wiesz że ja nie mam tej piramidki na edku właśnie co innego się pomylić złapać sl i się obrócić a co innego kisić straty
![]()
![]()
Jakkolwiek cofnij się w dzisiejszych postach i popatrz z jakim uporem maniaka trzymałeś się wersji L na DAX podczas gdy ten wodospadował. Ponadto fajnie, że wkleiłeś zrzut tej piramidki na forum dziennika, ale uwierz mi - takiemu userowi jak DANBO, który wpłaca 1000 PLN i zalicza MC co chwilę to raczej nie pomoże, a tylko go dobije. Tak uważam.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
Dadas
Ty, to już skończyliśmy ten temat!!!highend pisze:Dobrze, każdy się uczy (na błędach). Nie bądź już taki do przodu i taki genialny....lukpiasek pisze:to co napisałeś ma znaczenie tylko dla takich jak Ty czyli grających bez sl i muszących hedżowaćhighend pisze:
ponadto widział 1.40 na edku jak spadał i był po 1.36.... potem po 1.30... a w końcu 1.256skąd wiesz że ja nie mam tej piramidki na edku właśnie co innego się pomylić złapać sl i się obrócić a co innego kisić straty
![]()
![]()
Bo Ci tył przodem wyjdzie
Jakkolwiek cofnij się w dzisiejszych postach i popatrz z jakim uporem maniaka trzymałeś się wersji L na DAX podczas gdy ten wodospadował.
Wy może tak. Ja dopiero teraz.Dadas pisze: Ty, to już skończyliśmy ten temat!!!
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
do sl pewność siebie nawet mi o jeden procent nie spadahighend pisze:Dobrze, każdy się uczy (na błędach). Nie bądź już taki do przodu i taki genialny....lukpiasek pisze:to co napisałeś ma znaczenie tylko dla takich jak Ty czyli grających bez sl i muszących hedżowaćhighend pisze:
![]()
![]()
Bo Ci tył przodem wyjdzie
Jakkolwiek cofnij się w dzisiejszych postach i popatrz z jakim uporem maniaka trzymałeś się wersji L na DAX podczas gdy ten wodospadował. Ponadto fajnie, że wkleiłeś zrzut tej piramidki na forum dziennika, ale uwierz mi - takiemu userowi jak DANBO, który wpłaca 1000 PLN i zalicza MC co chwilę to raczej nie pomoże, a tylko go dobije. Tak uważam.
a co do danbo to możesz się mylić i możesz tak uważać
jakbym był genialny to bym tej luki nie przeoczył i tam zasieki ustawił od razu
-- Dodano: czw 02-10-2014, 21:07 --
i właśnie pęka linia szyi plus minusDadas pisze:Piękny RGR na GOLD H1.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2014, 21:15 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
edek jakby kroił korektę na daily
na tygodniowym ładny młot będzie jak nfp będą słabe
Swing
- atlanticos
- Maniak

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
roberttheus pisze:opadnie Ci ale koparaNowy123 pisze:czekam jak zaczna opadac na sp500 bo EDek i AUd jeszcze ne zorbli tematu
a czemu ma mi opadac hahah czesc zamknięte shortow na SP500 zgodnie z krestkami podawanymi i czekam na odbebranie
a chodzi mi pod AUD skonczenie korekty abc i to wybicie na 1h