DayTrading: Czwartek 02.10.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 paź 2014, 00:00

Wzrost
11
44%
Bez zmian
3
12%
Spadek
11
44%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 02.10.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

highend pisze:
tak, lukpiasek widział na DAXie 9300 jako "barierę nie do przekroczenia".....
:) Spokojnie z tym 300 na pszenicy....;) A nawet jeśli - to i tak mi to lotto :D
ponadto widział 1.40 na edku jak spadał i był po 1.36.... potem po 1.30... a w końcu 1.256 ;)
to co napisałeś ma znaczenie tylko dla takich jak Ty czyli grających bez sl i muszących hedżować ;) skąd wiesz że ja nie mam tej piramidki na edku właśnie co innego się pomylić złapać sl i się obrócić a co innego kisić straty ;) :mrgreen: :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Dadas

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

highend pisze:Dadas i Lukpiasek: chcę widzieć jak pakujecie S na pszenicy (wszak jest po 485) i dajecie TP = 300.
Możecie jutro :) Śmiało. Podobno to będzie gra z trendem i można zostawić na kilka miesięcy (i po co SL? skoro tak pokazuje to "tak będzie"! )
Ja mam takie życzenie, żebyś może już wyrósł z tego typu tekstów?
Zrobisz to dla mnie?

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

lukpiasek pisze:
highend pisze:
:) Spokojnie z tym 300 na pszenicy....;) A nawet jeśli - to i tak mi to lotto :D
ponadto widział 1.40 na edku jak spadał i był po 1.36.... potem po 1.30... a w końcu 1.256 ;)
to co napisałeś ma znaczenie tylko dla takich jak Ty czyli grających bez sl i muszących hedżować ;) skąd wiesz że ja nie mam tej piramidki na edku właśnie co innego się pomylić złapać sl i się obrócić a co innego kisić straty ;) :mrgreen: :564:
Dobrze, każdy się uczy (na błędach). Nie bądź już taki do przodu i taki genialny.... :) Bo Ci tył przodem wyjdzie :twisted:
Jakkolwiek cofnij się w dzisiejszych postach i popatrz z jakim uporem maniaka trzymałeś się wersji L na DAX podczas gdy ten wodospadował. Ponadto fajnie, że wkleiłeś zrzut tej piramidki na forum dziennika, ale uwierz mi - takiemu userowi jak DANBO, który wpłaca 1000 PLN i zalicza MC co chwilę to raczej nie pomoże, a tylko go dobije. Tak uważam.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Dadas

highend pisze:
lukpiasek pisze:
highend pisze:
Dobrze, każdy się uczy (na błędach). Nie bądź już taki do przodu i taki genialny.... :) Bo Ci tył przodem wyjdzie :twisted:
Jakkolwiek cofnij się w dzisiejszych postach i popatrz z jakim uporem maniaka trzymałeś się wersji L na DAX podczas gdy ten wodospadował.
Ty, to już skończyliśmy ten temat!!!

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Dadas pisze: Ty, to już skończyliśmy ten temat!!!
Wy może tak. Ja dopiero teraz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Dadas

Piękny RGR na GOLD H1.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

highend pisze:
lukpiasek pisze:
highend pisze:
Jakkolwiek cofnij się w dzisiejszych postach i popatrz z jakim uporem maniaka trzymałeś się wersji L na DAX podczas gdy ten wodospadował. Ponadto fajnie, że wkleiłeś zrzut tej piramidki na forum dziennika, ale uwierz mi - takiemu userowi jak DANBO, który wpłaca 1000 PLN i zalicza MC co chwilę to raczej nie pomoże, a tylko go dobije. Tak uważam.
do sl pewność siebie nawet mi o jeden procent nie spada :wink:
a co do danbo to możesz się mylić i możesz tak uważać
jakbym był genialny to bym tej luki nie przeoczył i tam zasieki ustawił od razu ;)
-- Dodano: czw 02-10-2014, 21:07 --
Dadas pisze:Piękny RGR na GOLD H1.
i właśnie pęka linia szyi plus minus
Ostatnio zmieniony 02 paź 2014, 21:15 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: koks »

edek jakby kroił korektę na daily :) na tygodniowym ładny młot będzie jak nfp będą słabe
Swing

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

roberttheus pisze:
Nowy123 pisze:czekam jak zaczna opadac na sp500 bo EDek i AUd jeszcze ne zorbli tematu
opadnie Ci ale kopara

a czemu ma mi opadac hahah czesc zamknięte shortow na SP500 zgodnie z krestkami podawanymi i czekam na odbebranie

a chodzi mi pod AUD skonczenie korekty abc i to wybicie na 1h :mrgreen:

Zablokowany