A ja probuje L na DAXa.
SL 9250.
DayTrading: Czwartek 02.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 02.10.2014
U kogo tradujesz?lukpiasek pisze:za mała ilość zer na rachunku, dużo za mała - kolegoDadas pisze: Dlatego nie ma się czym podniecać, gdy luk się chwali swoimi wynikami.
On nie może zrealizować zysku, bo gdyby to zrobił, wszystko by pieprzło i byłby ZONK!
On musi jechać cały czas i nieprzestawać.
w stopce dopisz że jesteś zatwardziałym niedziwieniem aby ludziska byli tego świadomi czytając twoje opinieadk77 pisze:sp kolejny przystanek to 1910 i tam się powinniśmy na chwilę zatrzymać

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
dokladne nie zebym tu reklamowal sonica i pisal ze twoj jest zly wskanik tylko takie male porownane dalem ze chyba podbnie to dziala i masz co do reszty calkowita racje ze nie mozna sie opierac calkowicie na tym i czytac rynek itdDadas pisze:Tak jest z Fibo.Nowy123 pisze:a propo poruszania sie cen i wskaznia DADOSA ta pod sonicne wszysto sie idelane sprawdza bo na WIWI poszli wyzej dla tego trzeba brac poprawki ipatrzec gdzie jaies fibo nastepne jest lub opory
Wszystko się idealnie zgadza, zeleży jak Fibo pociągniesz.
Tak i z moimi skryptami, jeżeli na dobrą świecę wrzucisz, to się będzie zgadzać.
Ale, nie chodzi o to, żeby się idealnie zgadzało.
Chodzi o statystykę osiągania targetów.
Nie liczyłem dokładnie, ale jest bardzo wysoki procent.
No i trzeba czytać rynek, co cena robi.

w sensie chwila prawdy dla lukpiaska - uda się wypłacić taką kasę czy nie?Dadas pisze:U kogo tradujesz?lukpiasek pisze:za mała ilość zer na rachunku, dużo za mała - kolegoDadas pisze: Dlatego nie ma się czym podniecać, gdy luk się chwali swoimi wynikami.
On nie może zrealizować zysku, bo gdyby to zrobił, wszystko by pieprzło i byłby ZONK!
On musi jechać cały czas i nieprzestawać.

Swoją drogą lukpiasek czego masz tam tyle pootwierane że jeszcze nie zgarnąłeś kasy ze stołu? Kiwi na S, edka na S?
Expect the Unexpected...
im wyżej coś wzrośnie tym szybciej spadnie po prostu. ale zawsze mi było bliżej do niedźwiadka. Z czasem to się zmieniło, gram co widzę. obecnie jesteśmy na granicy dwóch światów na sp i wypadałoby zamknąć s, jednak spodziewam się przebicia w dół.as28 pisze:w stopce dopisz że jesteś zatwardziałym niedziwieniem aby ludziska byli tego świadomi czytając twoje opinieadk77 pisze:sp kolejny przystanek to 1910 i tam się powinniśmy na chwilę zatrzymać
Nie wydaje mi się, że ropa tanieje na "złość" Rosji, tylko Ameryka coraz więcej jej pozyskuje.as28 pisze: nie wiem czy ktoś patrzy ale ropka pięknie przebiła 90$ w dół
zgodnie z zasadą jaką ktoś tu nakreślił w ramach walki świata zachodniego z Rosją ceny ropy mają mocno spaść !?
Było się Rosyjo pejsom stawiać i nowy porządek burzyć?
http://nafta.wnp.pl/rewolucja-na-rynku- ... 1_0_0.html
też kiedyś byłem, na fx proces edukacyjny przebiega szybciejadk77 pisze:im wyżej coś wzrośnie tym szybciej spadnie po prostu. ale zawsze mi było bliżej do niedźwiadka. Z czasem to się zmieniło, gram co widzę. obecnie jesteśmy na granicy dwóch światów na sp i wypadałoby zamknąć s, jednak spodziewam się przebicia w dół.as28 pisze:w stopce dopisz że jesteś zatwardziałym niedziwieniem aby ludziska byli tego świadomi czytając twoje opinieadk77 pisze:sp kolejny przystanek to 1910 i tam się powinniśmy na chwilę zatrzymać

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Ja KIWI nie tradowałem.Nowy123 pisze:dokladne nie zebym tu reklamowal sonica i pisal ze twoj jest zly wskanik tylko takie male porownane dalem ze chyba podbnie to dziala i masz co do reszty calkowita racje ze nie mozna sie opierac calkowicie na tym i czytac rynek itdDadas pisze:Tak jest z Fibo.Nowy123 pisze:a propo poruszania sie cen i wskaznia DADOSA ta pod sonicne wszysto sie idelane sprawdza bo na WIWI poszli wyzej dla tego trzeba brac poprawki ipatrzec gdzie jaies fibo nastepne jest lub opory
Wszystko się idealnie zgadza, zeleży jak Fibo pociągniesz.
Tak i z moimi skryptami, jeżeli na dobrą świecę wrzucisz, to się będzie zgadzać.
Ale, nie chodzi o to, żeby się idealnie zgadzało.
Chodzi o statystykę osiągania targetów.
Nie liczyłem dokładnie, ale jest bardzo wysoki procent.
No i trzeba czytać rynek, co cena robi.ajaci wyszlo na KIWI ??
A ten Sonic tu masz naprawiony, bo 670 nie będzie działać ten twój.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
oj bardzo przepraszam masz rację popełniłem gafętuvok pisze:To z ropą to było dla wariata z gdyni a ciebie pytalem o kiwi nie o ropęlukpiasek pisze: nie zrozumiałeśnigdy nie otwarłem pozycji na ropie i póki co ten rynek mnie nie interesuje bo mam takie "widzimisię"

konto w xtb nie sądzę żeby jakikolwiek mógł być problem z wypłacaniem kasy
co do piramidki to się nie wypowiem póki co - tajemnica

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem