pytano bo ne chce mi sie wszyskich wskanizkow od nowa nanosic i ustawien w SONIC a mam nowsza wersje SONIC pod MQL4 670 czy jak zmienie nazwy na takie same jak stare mowa a zostawei pliki ex4 te stare to mi zostawia ustawienia na SONIc czy bedzie sie gryzlo czy to nie ma znaczenia
-- Dodano: czw 02-10-2014, 13:41 --
wiesz chodzi mi o podmiane plikow inadac im te same nazwe co stare i nadpisac nowe co by ne ustawiac wszystkiego ond nowa[/quote]
Najlepiej wywal najpierw stary.
Potem możesz zmienić nazwę.
A MT4 i tak sobie skompiluje do ex4.
A ustawienia to zapisz w szablonie.
-- Dodano: czw 02-10-2014, 13:47 --
Stopy w Eurolandzie bez zmian.
Reakcji brak.[/quote]
wazna konferencja co i ile bedzie skupowal i za ile MARIAN

-- Dodano: czw 02-10-2014, 13:59 --
Z ex4 nic nie musisz robić.Dadas pisze:Nowy123 pisze:Najlepiej wywal najpierw stary.Nowy123 pisze:
pytano bo ne chce mi sie wszyskich wskanizkow od nowa nanosic i ustawien w SONIC a mam nowsza wersje SONIC pod MQL4 670 czy jak zmienie nazwy na takie same jak stare mowa a zostawei pliki ex4 te stare to mi zostawia ustawienia na SONIc czy bedzie sie gryzlo czy to nie ma znaczenia
-- Dodano: czw 02-10-2014, 13:41 --
wiesz chodzi mi o podmiane plikow inadac im te same nazwe co stare i nadpisac nowe co by ne ustawiac wszystkiego ond nowa
Potem możesz zmienić nazwę.
A MT4 i tak sobie skompiluje do ex4.
A ustawienia to zapisz w szablonie.
szablon mam zrobiony chodzi mi tylko teraz o to czy jak zostawie pliki ex stare a podmiene glowne a piszesz o tych nazwach samych co by ne musial wszystiego ustawiac od nowa to zostana mi ustawinie z sonica stare ja podmienie pliki czy wywlic tez EX i ustawic odnowa
MT4 zawsze kompiluje wszystkie mq4 do ex4, za każdym razem, gdy otwierzasz platformę.
To nie ma wpływu na twoje ustawienia.
Ustawienia są w szablonie i MT4 zapamiętuje ostatnie ustawienia.[/quote]
aha dzieki wielkie czyli musz zmienic nazwe plikow tych nowych i je wstawic ponownie pod ta sama nazwa co stare co by szblon je widzial rozumiem dzikei

a teraz sie skupiamy na MARIANIe