DayTrading: Środa 01.10.2014
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 01.10.2014
Racja, czyli jeśli ktoś porusza się na m5, musi co 5 min wrzucać secret weapona na wykres żeby mieć na bieżąco "świeże" poziomy. Jak ktoś na h1, to co godz robi "update", jak na d1 to wystarczy raz dziennie wrzucić secret weapona i będzie ok. W zależności od TF na jakim kto się porusza. tak to rozumiem, Żeby usunąć wystarczy przesunąć max do prawej poza ost świece i wtedy znika całkowicie
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Nie, to trochę pomyłka.MaciejWLKP pisze:Racja, czyli jeśli ktoś porusza się na m5, musi co 5 min wrzucać secret weapona na wykres żeby mieć na bieżąco "świeże" poziomy. Jak ktoś na h1, to co godz robi "update", jak na d1 to wystarczy raz dziennie wrzucić secret weapona i będzie ok.
Ja traduję na M5.
Wrzucam skrypt tam, gdzie pojawia się pauza, typu harami.
No bo szukam dołków i górek.
Nie jadę po każdej świecy, chociaż pewnie mógłbym i tak szukać tych swingów.
te 10% Twojej niepewności napawa mnie optymizmemlukpiasek pisze:na 90% chcę w dół za kilka miniut się przekonamyhighend pisze:GOLD - wybił lt spadkową.
Czy aby na pewno chce iść w dół ?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ty się lepiej martw czemu przy spadku indeksów złoto nie przebiło nawet górki z wczoraj to jest klucz tego co bedzie dalejhighend pisze:te 10% Twojej niepewności napawa mnie optymizmemlukpiasek pisze:na 90% chcę w dół za kilka miniut się przekonamyhighend pisze:GOLD - wybił lt spadkową.
Czy aby na pewno chce iść w dół ?

ale przyznam że byki walczą ostro tylę że nie wiedzą że są na straconej pozycji póki co
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

no i po zabawie na sp500 czyli marazm i drengolada w dalszym ciągu. 

- Matthew414
- Pasjonat
Odpowiadam: Bo spadek indeksów (konkretny) dopiero będzie. Cierpliwości. Zapewne dzisiaj to nie nastąpi.lukpiasek pisze: Ty się lepiej martw czemu przy spadku indeksów złoto nie przebiło nawet górki z wczoraj to jest klucz tego co bedzie dalej![]()
ale przyznam że byki walczą ostro tylę że nie wiedzą że są na straconej pozycji póki co
Trend na indeksach jest już spadkowy, dopiero się zaczął... musi się rozpędzić.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Pasjonat
Na Kiwi była dobra okazja do S 

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
blacha pisze:no i po zabawie na sp500 czyli marazm i drengolada w dalszym ciągu.
to co tyle na dzis AB = cd mozna tak wyrysowac czy t odopiero poczatek czego wieszego

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
Nowy masz jakiś pogląd co do Kiwi ?
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.