DayTrading: Środa 01.10.2014
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 01.10.2014
Biedny Dadas, teraz nie ma spokoju tylko pełno zapytań
więc ja tylko z jednym pytaniem: ściągnąłem secret weapon, wrzucone tam gdzie trzeba i działa. Pytanie brzmi czy jeśli np gram na m30 to muszę co pół godz przeciągnąć z nawigatora na wykres ost świecy która się zamknęła czy na nową świeczkę? Gdy wybije 16:00 to przeciągam na świeczke z 15:30 czy na nową z 16;00 (widać że na poszczególnych świecach są różne poziomy) dzięki za odp.

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
okolice 9300-9340 koniec spadków - zapora nie do przejścia moim zdaniem ale zobaczymy niedługohighend pisze:no i wlazł mi sell limit na daxa, SL na zero jest i niech się dzieje wola
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

jak tam SP500
jedziemy dalej

GOLD - wybił lt spadkową.
Czy aby na pewno chce iść w dół ?
Czy aby na pewno chce iść w dół ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Przeczytaj to dokładnie!
A jeżeli nadal nie rozumiesz, to jeszcze raz przeczytaj.
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p710207
Dadas pisze:Przeczytaj to dokładnie!
A jeżeli nadal nie rozumiesz, to jeszcze raz przeczytaj.
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p710207
dados dalem tam pliczka to podbnie dzialaja twoje tez podaza za cena

Taka zasada skryptu, że działa tylko raz, gdy go wrzucasz.MaciejWLKP pisze:Biedny Dadas, teraz nie ma spokoju tylko pełno zapytańwięc ja tylko z jednym pytaniem: ściągnąłem secret weapon, wrzucone tam gdzie trzeba i działa. Pytanie brzmi czy jeśli np gram na m30 to muszę co pół godz przeciągnąć z nawigatora na wykres ost świecy która się zamknęła czy na nową świeczkę? Gdy wybije 16:00 to przeciągam na świeczke z 15:30 czy na nową z 16;00 (widać że na poszczególnych świecach są różne poziomy) dzięki za odp.
Jeżeli interesuje cię inna świeca, to na nią wrzucasz.
Nie musisz kasować poprzednich wskazań, bo same się przepiszą.
rysujemy ten RGR na sp500.... kto tam rano pisał, że grubo w L zapakowany na indeksach?Nowy123 pisze:jak tam SP500jedziemy dalej

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dadas_Secret_Weapon - jest skryptem, a wrzuciłeś do wskaźników, temu nie chce ruszyć. Przenieś to do folderu ze skryptami jak Dadas wyjaśnił kilka postów wcześniej.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
highend pisze:rysujemy ten RGR na sp500.... kto tam rano pisał, że grubo w L zapakowany na indeksach?Nowy123 pisze:jak tam SP500jedziemy dalej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.