DayTrading: Środa 01.10.2014
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 01.10.2014
Hej. Nie było mni , teraz załadowałam tego indyka, Dadas ten tłok co pokazuje?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
HH lub LL najlepiej.as28 pisze:"konkretną" czyli którą?pedro pisze:
dodam do tego, że w mt4, przeciągamy z NAWIGATORA ze skryptów na konkretną świeczkę : )
i tu jest ten moment, gdzie Dadas mi napisał, potestuj sobieas28 pisze:"konkretną" czyli którą?pedro pisze:
dodam do tego, że w mt4, przeciągamy z NAWIGATORA ze skryptów na konkretną świeczkę : )

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p710055kk.dreamer pisze:Hej. Nie było mni , teraz załadowałam tego indyka, Dadas ten tłok co pokazuje?
coś koło tego, ale raczej nie powinna być zbyt krótka?Dadas pisze:HH lub LL najlepiej.as28 pisze:"konkretną" czyli którą?pedro pisze:
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- kk.dreamer
- Pasjonat
dziekujeDadas pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p710055kk.dreamer pisze:Hej. Nie było mni , teraz załadowałam tego indyka, Dadas ten tłok co pokazuje?

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Ostatnia trendowa.as28 pisze:Dadas pisze:coś koło tego, ale raczej nie powinna być zbyt krótka?as28 pisze: HH lub LL najlepiej.
Pozatym, j.w., potestuj sobie.
To nie boli.
Wrzucać możesz na każdą.
to ja opcje pokaz podobna do twojej:) tylko system sie inaczej nazywaDadas pisze:Ja tak samo mam najnowszy Build 670 i piszę indyki pod najnowszą wersję.
U mnie działa: -- Dodano: śr 01-10-2014, 15:12 --
Wrzucasz w obszar po prawej, gdzie nie ma świec jeszcze.oka pisze:Dadas a jak się wyłącza ten skrypt?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no i wlazł mi sell limit na daxa, SL na zero jest i niech się dzieje wola 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami