U mnie działa: -- Dodano: śr 01-10-2014, 15:12 --
Wrzucasz w obszar po prawej, gdzie nie ma świec jeszcze.oka pisze:Dadas a jak się wyłącza ten skrypt?
Wrzucasz w obszar po prawej, gdzie nie ma świec jeszcze.oka pisze:Dadas a jak się wyłącza ten skrypt?
reklamowy ślinotok...lukpiasek pisze:podaj jakiś przykład, screen czy coś no chyba że to tylko reklamowy ślinotokpedro pisze:dobri,
polecam secret weapon dadas'a - dla mnie bomba-- kreskówki są chyba jednak najlepsze, ale przez to FX staje się fabryką, czytaj pracą przy taśmie -- : )
Dadas!
dla mnie nie problem : ) ... ale to Twój skrypt, a w nazwie secret ; ) ... dlatego nie puszczam dalej, i trzymam u siebie, jak chcesz możemy zrobić wątek w strategiach, opisze jak go stosuje a Ty będziesz ojcem chrzestnym sukcesu trejderów z forex nawigatora... oczywiście tych, którzy będą się trzymali zasad kreskówek,Dadas pisze:Ty byś potrzebował zaprezentować swoją strategię, podzielić się jak dokładnie go stosujesz.pedro pisze:dobri,
polecam secret weapon dadas'a - dla mnie bomba-- kreskówki są chyba jednak najlepsze, ale przez to FX staje się fabryką, czytaj pracą przy taśmie -- : )
Dadas!
dodam do tego, że w mt4, przeciągamy z NAWIGATORA ze skryptów na konkretną świeczkę : )Dadas pisze:Ludziska, takie kombinowanie nic nie da.
Jak ktoś coś robi źle.
Indyk wrzucamy do : Plik - > Otwórz Folder Danych - > MQL4 - > Indicators
Skrypt wrzucamy do: Plik - > Otwórz Folder Danych - > MQL4 - > Scripts
Zamykamy platformę i odpalamy ponownie, jeżeli ktoś inaczej nie umie.
Narzędzia - > Opcje - > Strategie
(zaznacz) Zezwalaj na automatyczny trading
W razie kompletnej klapy mogę pomóc jedynie w sesji live np. SKYPE.
no i tylko takiego obrazka przy pierwszym poscie brakowałopedro pisze:reklamowy ślinotok...lukpiasek pisze:podaj jakiś przykład, screen czy coś no chyba że to tylko reklamowy ślinotokpedro pisze:dobri,
Dadas!
człowieku, nie mam czasu na ślinotoki... zarobiony jestem, 19 godzin na dobe ... : )
jeden z wczoraj, ejman +60 ... ciut spóźniony, ale spójrz na reakcje w wyznaczonych miejscach... : )
poza tym, testeuje to od piątku chyba, a przez ostatnie 3 dni, czasu za mało, żeby bardziej przysiąść, nie mniej, wg mnie umiem się w tym poruszać .
"konkretną" czyli którą?pedro pisze:
dodam do tego, że w mt4, przeciągamy z NAWIGATORA ze skryptów na konkretną świeczkę : )
To ja jeszcze dołożę, że w Nawigatorze jest zakładka Ulubione.pedro pisze:dodam do tego, że w mt4, przeciągamy z NAWIGATORA ze skryptów na konkretną świeczkę : )Dadas pisze:Ludziska, takie kombinowanie nic nie da.
Jak ktoś coś robi źle.
Indyk wrzucamy do : Plik - > Otwórz Folder Danych - > MQL4 - > Indicators
Skrypt wrzucamy do: Plik - > Otwórz Folder Danych - > MQL4 - > Scripts
Zamykamy platformę i odpalamy ponownie, jeżeli ktoś inaczej nie umie.
Narzędzia - > Opcje - > Strategie
(zaznacz) Zezwalaj na automatyczny trading
W razie kompletnej klapy mogę pomóc jedynie w sesji live np. SKYPE.