To nie jest formacja Double Bottom, tylko formacja HL i Engulfing, czyli już jakiś lokalny trend.
Ale co? Na pewno spadnie, jak urosło to kiedyś musi spaść, tylko kwestia odpowiedniego depo i czasujynx pisze:Czy myslicie, ze spadnie jeszcze do dolka? Chciwosc mnie dopadla i nie pozamykalem pozycji....
Edek oczywiścietuvok pisze:Ale co? Na pewno spadnie, jak urosło to kiedyś musi spaść, tylko kwestia odpowiedniego depo i czasujynx pisze:Czy myslicie, ze spadnie jeszcze do dolka? Chciwosc mnie dopadla i nie pozamykalem pozycji....
-- Dodano: wt 30-09-2014, 21:51 --Dadas pisze:To nie jest formacja Double Bottom, tylko formacja HL i Engulfing, czyli już jakiś lokalny trend.
Nie bój nic! Spadnie!jynx pisze:Edek oczywiścietuvok pisze:Ale co? Na pewno spadnie, jak urosło to kiedyś musi spaść, tylko kwestia odpowiedniego depo i czasujynx pisze:Czy myslicie, ze spadnie jeszcze do dolka? Chciwosc mnie dopadla i nie pozamykalem pozycji....
Na niskich interwałach wybili się dołem z flagi.tuvok pisze:No no, ale zmienność u hamburgerów w końcówce niczego sobie. Ostra walka idzie nie ma co
okDadas pisze:To nie jest formacja Double Bottom, tylko formacja HL i Engulfing, czyli już jakiś lokalny trend.