DayTrading: Wtorek 30.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 30.09.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Czy myslicie, ze spadnie jeszcze do dolka? Chciwosc mnie dopadla i nie pozamykalem pozycji.... 
-
Dadas
To nie jest formacja Double Bottom, tylko formacja HL i Engulfing, czyli już jakiś lokalny trend.
Ale co? Na pewno spadnie, jak urosło to kiedyś musi spaść, tylko kwestia odpowiedniego depo i czasujynx pisze:Czy myslicie, ze spadnie jeszcze do dolka? Chciwosc mnie dopadla i nie pozamykalem pozycji....
Expect the Unexpected...
Edek oczywiścietuvok pisze:Ale co? Na pewno spadnie, jak urosło to kiedyś musi spaść, tylko kwestia odpowiedniego depo i czasujynx pisze:Czy myslicie, ze spadnie jeszcze do dolka? Chciwosc mnie dopadla i nie pozamykalem pozycji....
-
Dadas
-- Dodano: wt 30-09-2014, 21:51 --Dadas pisze:To nie jest formacja Double Bottom, tylko formacja HL i Engulfing, czyli już jakiś lokalny trend.
Nie bój nic! Spadnie!jynx pisze:Edek oczywiścietuvok pisze:Ale co? Na pewno spadnie, jak urosło to kiedyś musi spaść, tylko kwestia odpowiedniego depo i czasujynx pisze:Czy myslicie, ze spadnie jeszcze do dolka? Chciwosc mnie dopadla i nie pozamykalem pozycji....
No, chyba, żeby poszło w górę!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No no, ale zmienność u hamburgerów w końcówce niczego sobie. Ostra walka idzie nie ma co
Expect the Unexpected...
Na niskich interwałach wybili się dołem z flagi.tuvok pisze:No no, ale zmienność u hamburgerów w końcówce niczego sobie. Ostra walka idzie nie ma co
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2014, 22:03 przez laranja, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Odp: DayTrading: Wtorek 30.09.2014
okDadas pisze:To nie jest formacja Double Bottom, tylko formacja HL i Engulfing, czyli już jakiś lokalny trend.
@dadas: testuje, dziś eurjpy +60 z kreskówki ;-)
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Jutro też jest dzień.
edek powinien podjechać do 1.2670 bo na H4 chcą chyba spadającą gwiazdę zrobić i dalej jedziemy w dół