U mnie wynika, że koniec spadków na dziennym, tygodniowym i miesięcznym na pszenicy.highend pisze:pszenica może spaść na 400 (395), a soya na 770. Fakk.. tak wynika z miesięcznego wykresu.
może, ale nie musi. heh.

U mnie wynika, że koniec spadków na dziennym, tygodniowym i miesięcznym na pszenicy.highend pisze:pszenica może spaść na 400 (395), a soya na 770. Fakk.. tak wynika z miesięcznego wykresu.
może, ale nie musi. heh.
Jeżeli jesteś w S, to trzymaj.pedro pisze:Ma ktoś jakieś ciekawe koncepcje na eurauda? ... Będę wdzięczny
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
od 1.4502 wszedłem. zastanawiam się czy nie dołożyć cus... . poczekam jednak. Ale układ jest git wydaje się.Dadas pisze:Jeżeli jesteś w S, to trzymaj.pedro pisze:Ma ktoś jakieś ciekawe koncepcje na eurauda? ... Będę wdzięczny
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Pozatym, nic więcej.
To wszedłeś idealnie.pedro pisze:od 1.4502 wszedłem. zastanawiam się czy nie dołożyć cus... . poczekam jednak. Ale układ jest git wydaje się.Dadas pisze:Jeżeli jesteś w S, to trzymaj.pedro pisze:Ma ktoś jakieś ciekawe koncepcje na eurauda? ... Będę wdzięczny
Pozatym, nic więcej.
zerknij na D1pedro pisze:od 1.4502 wszedłem. zastanawiam się czy nie dołożyć cus... . poczekam jednak. Ale układ jest git wydaje się.Dadas pisze:Jeżeli jesteś w S, to trzymaj.pedro pisze:Ma ktoś jakieś ciekawe koncepcje na eurauda? ... Będę wdzięczny
Pozatym, nic więcej.