U mnie wynika, że koniec spadków na dziennym, tygodniowym i miesięcznym na pszenicy.highend pisze:pszenica może spaść na 400 (395), a soya na 770. Fakk.. tak wynika z miesięcznego wykresu.
może, ale nie musi. heh.
DayTrading: Środa 24.09.2014
Re: DayTrading: Środa 24.09.2014
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Ma ktoś jakieś ciekawe koncepcje na eurauda? ... Będę wdzięczny 
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
-
Dadas
Jeżeli jesteś w S, to trzymaj.pedro pisze:Ma ktoś jakieś ciekawe koncepcje na eurauda? ... Będę wdzięczny
Pozatym, nic więcej.
- zastapmnie
- Pasjonat

patrząc na niemrawość tych odbić na edku, spodziewać się należy najmniej 1,2760, może 1,2750, a kto wie, czy i nie 1,2720-1,2700
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Re: Odp: DayTrading: Środa 24.09.2014
od 1.4502 wszedłem. zastanawiam się czy nie dołożyć cus... . poczekam jednak. Ale układ jest git wydaje się.Dadas pisze:Jeżeli jesteś w S, to trzymaj.pedro pisze:Ma ktoś jakieś ciekawe koncepcje na eurauda? ... Będę wdzięczny
Pozatym, nic więcej.
Jutro też jest dzień.
ja na edku widzę małą cofkę do 1.282 i dalej w dół. 
-
Dadas
To wszedłeś idealnie.pedro pisze:od 1.4502 wszedłem. zastanawiam się czy nie dołożyć cus... . poczekam jednak. Ale układ jest git wydaje się.Dadas pisze:Jeżeli jesteś w S, to trzymaj.pedro pisze:Ma ktoś jakieś ciekawe koncepcje na eurauda? ... Będę wdzięczny
Pozatym, nic więcej.
Popatrz:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zerknij na D1pedro pisze:od 1.4502 wszedłem. zastanawiam się czy nie dołożyć cus... . poczekam jednak. Ale układ jest git wydaje się.Dadas pisze:Jeżeli jesteś w S, to trzymaj.pedro pisze:Ma ktoś jakieś ciekawe koncepcje na eurauda? ... Będę wdzięczny
Pozatym, nic więcej.
1961, prezydent Stanów Zjednoczonych Ameryki w oficjalnym przemówieniu mówi otwarcie i ostrzega o światowym spisku, podając metody działania tych zakonspirowanych psychopatów i prosi media o pomoc w informowaniu społeczeństwa o tych zagrożeniach...
2,5 roku później zostaje zamordowany...(kilka tygodni po tym jak już czynem (executive order 1110), a nie tylko słowami, przeciwstawił się światowej finansjerze z FEDu)
50 lat później ludzie będą wyśmiewać to o czym mówił Kennedy jako "teorie spiskowe" - a spiskowcy już nawet nie będę się ukrywać ze swoimi zamiarami - bo media będą potrafiły przedstawić każdą patologię jako coś normalnego, koniecznego lub dobrego(!!!).
--- J.F. Kennedy, 27.04.1961 ---
takie OFF TOP
http://www.youtube.com/watch?v=xhZk8ronces
2,5 roku później zostaje zamordowany...(kilka tygodni po tym jak już czynem (executive order 1110), a nie tylko słowami, przeciwstawił się światowej finansjerze z FEDu)
50 lat później ludzie będą wyśmiewać to o czym mówił Kennedy jako "teorie spiskowe" - a spiskowcy już nawet nie będę się ukrywać ze swoimi zamiarami - bo media będą potrafiły przedstawić każdą patologię jako coś normalnego, koniecznego lub dobrego(!!!).
--- J.F. Kennedy, 27.04.1961 ---
takie OFF TOP
http://www.youtube.com/watch?v=xhZk8ronces
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2014, 20:35 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.