Odfiltrowałem to co niepotrzebne do szukania wejścia.highend pisze:OK, rozumiem.... w razie konfliktu lepiej płacić srebrem niż złotemMexB. pisze: Srebro jest stosunkowo... tanie. Więc możesz go kupić więcej - oczywiście można to użyć jako negatyw, że trzeba go kupić więcej, gdzie to trzymać itp. ale pomijam to, ale mnie to plus.
Mały rynek-nie ma takiego zainteresowania srebrem, co może być dużym plusem, w różnych sytuacjach, nagłe zainteresowanie i buumsrebro jest po prostu niedoceniane.
To chyba drugi po ropie najczęściej używany surowiec, a jest go coraz mniej, nie muszę mówić co to może znaczyć.
Oczywiście to moja opinia, ale jeśli uważasz inaczej chętnie posłucham
PS: Dax coś nie chce znów wejść wyżej...
Gdzieś z rok temu czytałem, że srebro jest w mega deficycie... Mało go jest po prostu.
Wg. mnie złoto i srebro będą teraz rosły tak długo aż nie zrobią kopalni na księżycuwtedy zwała
![]()
A dax chyba bezpieczniej na razie obserwować. Też wyszedłem (z palca) z tych L i dały zarobićna dziś wystarczy.
Jak dax gdzieś dojdzie (liniia - opór wsparcie) to będę próbował, lub po potwierdzeniu (ale ja lubię na krawędzi)
-- Dodano: 23 wrz 2014, 18:32 --
GOLD na M15 właśnie narysował swój cały wykres (z grubsza identyczny z tym na Monthly) - sami sprawdźcie![]()
Fraktale rulez !
DayTrading: Wtorek 23.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 23.09.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dax na d1 może podskoczyć jeszcze w 97(8)00 dorysowując prawe ramię rgr, ale również może polecieć w dół kończąc prawe ramię dużego rgr na w1highend pisze:OK, rozumiem.... w razie konfliktu lepiej płacić srebrem niż złotemMexB. pisze: Srebro jest stosunkowo... tanie. Więc możesz go kupić więcej - oczywiście można to użyć jako negatyw, że trzeba go kupić więcej, gdzie to trzymać itp. ale pomijam to, ale mnie to plus.
Mały rynek-nie ma takiego zainteresowania srebrem, co może być dużym plusem, w różnych sytuacjach, nagłe zainteresowanie i buumsrebro jest po prostu niedoceniane.
To chyba drugi po ropie najczęściej używany surowiec, a jest go coraz mniej, nie muszę mówić co to może znaczyć.
Oczywiście to moja opinia, ale jeśli uważasz inaczej chętnie posłucham
PS: Dax coś nie chce znów wejść wyżej...
Gdzieś z rok temu czytałem, że srebro jest w mega deficycie... Mało go jest po prostu.
Wg. mnie złoto i srebro będą teraz rosły tak długo aż nie zrobią kopalni na księżycuwtedy zwała
![]()
A dax chyba bezpieczniej na razie obserwować. Też wyszedłem (z palca) z tych L i dały zarobićna dziś wystarczy.
Jak dax gdzieś dojdzie (liniia - opór wsparcie) to będę próbował, lub po potwierdzeniu (ale ja lubię na krawędzi)
-- Dodano: 23 wrz 2014, 18:32 --
GOLD na M15 właśnie narysował swój cały wykres (z grubsza identyczny z tym na Monthly) - sami sprawdźcie![]()
Fraktale rulez !
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Ujek - wybicie górą czy dalej w kanale?
Handluje ktoś na parze CHF JPY?
korci mnie gold na L, oj korci jak tajwańska prostytutka . . . *
@highend: rzeźnik brandzlowanie: kabel down, uj up = rzeźnik w miejscu stoi... dla mnie dzisiaj swoje zrobił, z nawiązką nawet, czekam ... a w tzw międzyczasie przyszorciłem edwarda
... bo się od ema 100 i ema 150 na h1 odbija ładnie : )
*copy rights: krinvest
@highend: rzeźnik brandzlowanie: kabel down, uj up = rzeźnik w miejscu stoi... dla mnie dzisiaj swoje zrobił, z nawiązką nawet, czekam ... a w tzw międzyczasie przyszorciłem edwarda

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ty się dobrze zastanów, bo wiesz, ta taiwańska prostytutka może sie okazać prostytutem.pedro pisze:korci mnie gold na L, oj korci jak tajwańska prostytutka . . . *
@highend: rzeźnik brandzlowanie: kabel down, uj up = rzeźnik w miejscu stoi... dla mnie dzisiaj swoje zrobił, z nawiązką nawet, czekam ... a w tzw międzyczasie przyszorciłem edwarda... bo się od ema 100 i ema 150 na h1 odbija ładnie : )

A tak bardziej poważnie, ty dobry pomysł z L na GOLD.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2014, 20:05 przez Dadas, łącznie zmieniany 1 raz.
jezeli ktos ma coś do dodanie w temacie ALIBABy chetnie przeczytam
jak dla mnie dalsze spadki , trzeba czekac na korekte
S od 87,76.
jak dla mnie dalsze spadki , trzeba czekac na korekte
S od 87,76.
Marcin30 pisze:Ujek - wybicie górą czy dalej w kanale?
Z czystej ciekawosci wlazlem na bitcoina.
I zwariowalem. Wystarczy na m5
Sami zobaczcie.
Kolejny dowod ze usd zleci.
I zwariowalem. Wystarczy na m5
Sami zobaczcie.
Kolejny dowod ze usd zleci.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
wiem kurwaś, stąd moje opory... do jutra poczekam...Dadas pisze:Ty się dobrze zastanów, bo wiesz, ta taiwańska prostytutka może sie okazać prostytutem.pedro pisze:korci mnie gold na L, oj korci jak tajwańska prostytutka . . . *
@highend: rzeźnik brandzlowanie: kabel down, uj up = rzeźnik w miejscu stoi... dla mnie dzisiaj swoje zrobił, z nawiązką nawet, czekam ... a w tzw międzyczasie przyszorciłem edwarda... bo się od ema 100 i ema 150 na h1 odbija ładnie : )
tam na w1, nietoperz, czy krab się zrobił podobno..., o tak: https://www.tradingview.com/x/agVWjupm/
poza tym, jak widzę zielone świeczki daily na złocie, to mnie kręci

Jutro też jest dzień.