DayTrading: Wtorek 23.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 23.09.2014
Dax... ciekawe czy jeszcze podskoczy.
Sil brak.
Sil brak.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
tyleze zawrocili wiec o to jest pytnie czy juz po korecie i marsz w okolice 110
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Też idę w tą stronę.pedro pisze:wiem kurwaś, stąd moje opory... do jutra poczekam...Dadas pisze:Ty się dobrze zastanów, bo wiesz, ta taiwańska prostytutka może sie okazać prostytutem.pedro pisze:korci mnie gold na L, oj korci jak tajwańska prostytutka . . . *
@highend: rzeźnik brandzlowanie: kabel down, uj up = rzeźnik w miejscu stoi... dla mnie dzisiaj swoje zrobił, z nawiązką nawet, czekam ... a w tzw międzyczasie przyszorciłem edwarda... bo się od ema 100 i ema 150 na h1 odbija ładnie : )
*copy rights: krinvest
tam na w1, nietoperz, czy krab się zrobił podobno..., o tak: https://www.tradingview.com/x/agVWjupm/
poza tym, jak widzę zielone świeczki daily na złocie, to mnie kręci![]()
![]()
A co taki nietoperz oznacza? Bo nie znam sie 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
nie wiem skąd taki wniosek, ale fakt... btcusd jest hardcoremhighend pisze:Z czystej ciekawosci wlazlem na bitcoina.
I zwariowalem. Wystarczy na m5
Sami zobaczcie.
Kolejny dowod ze usd zleci.

-- Dodano: 23 wrz 2014, 20:10 --
rtfm or google it: http://analizy.investio.pl/formacja-har ... a-gartley/highend pisze:A co taki nietoperz oznacza? Bo nie znam sie
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- ZielonaMgielka
- Maniak
Dlaczego uwazacie ze inwestycja w metale szlachetne przed rozpoczeciem cyklu zaciesniania monetarnego jest dobrym pozyslem ?
Pytam bo z zasady rosnace stopy procentowe nie sprzyjaja inwestycjom w metale szlachetne.
Pytam bo z zasady rosnace stopy procentowe nie sprzyjaja inwestycjom w metale szlachetne.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2014, 20:14 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
- harymilloki
- Maniak
Na DAX-ie szykuje nam się odwrócenie trendu... I powiem że może być niezłe tąpnięcie... W średnim terminie wolałbym siedzieć teras w S. Miałem plan zrobić ze 100zł całe 10000zł
Ale 100zł poszło się już walić
I to przez DAXA między innymi 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
bo może w końcu się pojawi inflacja, a metale na inflacje reagują... tak uważam ja, pedro z polski ...ZielonaMgielka pisze:Dlaczego uwazacie ze inwestycja w metale szlachetne przed rozpoczeciem cyklu zaciesniania monetarnego jest dobrym pozyslem ?
Jutro też jest dzień.
czemu nikt pisz o SP500 

- ZielonaMgielka
- Maniak
Chyba nie w ta strone Pedropedro pisze:bo może w końcu się pojawi inflacja, a metale na inflacje reagują... tak uważam ja, pedro z polski ...ZielonaMgielka pisze:Dlaczego uwazacie ze inwestycja w metale szlachetne przed rozpoczeciem cyklu zaciesniania monetarnego jest dobrym pozyslem ?

Rosnace stopy zachecaja inwestorow do skupowania/umacniania waluty.
Dlaczego sadzisz ze pojawi sie inflacja kiedy przy rekordowo niskim oprocentowaniu nadal jej nie widac ?
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2014, 20:17 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 2 razy.