DayTrading: Wtorek 23.09.2014
- Loose_wawa
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 23.09.2014
DAX// ktoś się orientuje z czego wynika taka przecena na tym indeksie? jakieś info o danych makro?
Jednak masz dobre poczucie humoruDadas pisze: One wszystkie mają tak samo!
Dlatego nazywa się "miesiączkowy", od faz księżyca.
"Miesiączek" to księżyc.

złoto

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dadas pisze:One wszystkie mają tak samo!jen-yy pisze:Ciekawe...kk.dreamer pisze: Nie ważne jak kto sobie wszystko wyznacza, i przy pomocy czego, nawet możecie sobie wyznaczac trend na podstawie cyklu miesiaczkowego. ...
Tylko czyj cykl wybrać: żony, córki, matki , teściowej, sąsiadki?
"Miesiączek" to księżyc.
Oj Dadas, żeby to takie było proste

Ty myslisz, że to tak prosto jak na forexie, że zawsze idze na wschód

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Póki co, nie ma powodu zmieniać scenariusza, który wrzuciłem dzisiaj.highend pisze:Jednak masz dobre poczucie humoruDadas pisze: One wszystkie mają tak samo!
"Miesiączek" to księżyc.![]()
![]()
![]()
![]()
złoto1225 (pivot) i znowu UP? podziel się
Jak dla mnie to wynika to z braku dobrej podłogi wyżej niż 9600Loose_wawa pisze:DAX// ktoś się orientuje z czego wynika taka przecena na tym indeksie? jakieś info o danych makro?
Expect the Unexpected...
Loose_wawa pisze:DAX// ktoś się orientuje z czego wynika taka przecena na tym indeksie? jakieś info o danych makro?
a czy to ważne?
Najważniejsze to na wykresie rozpoznać w którą stronę chce iść rynek i sie przyłączyć
Reszta to szum

Ostatnio zmieniony 23 wrz 2014, 13:50 przez jen-yy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Mam 54 roków na karku.jen-yy pisze: Oj Dadas, żeby to takie było proste![]()
30 lat małżeństwa i dorosłą córkę.
Moim (skromnym) zdaniem GOLD to jest coś takiego:
Skoro liczy się prostota, to bardziej prosto nie umiem. I czerwona linia to "linia highenda"
Skoro liczy się prostota, to bardziej prosto nie umiem. I czerwona linia to "linia highenda"

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dadas pisze:Mam 54 roków na karku.jen-yy pisze: Oj Dadas, żeby to takie było proste![]()
30 lat małżeństwa i dorosłą córkę.
O kurka, proszę Pana.
PS.
Ja mam 9 mniej i 9 mniej stażu

- Loose_wawa
- Gaduła
Ale aż w takim tempie? 2 tygodnie temu też była wyprzedaż jednak przechodziła jakoś spokojniej... coś jest na rzeczytuvok pisze:Jak dla mnie to wynika to z braku dobrej podłogi wyżej niż 9600Loose_wawa pisze:DAX// ktoś się orientuje z czego wynika taka przecena na tym indeksie? jakieś info o danych makro?