Chyba nie wytrzymal SL tym razemklonmarcin pisze:Aktualnie jestem w L od 2925 tp na 29830.
cdn...

Chyba nie wytrzymal SL tym razemklonmarcin pisze:Aktualnie jestem w L od 2925 tp na 29830.
cdn...

Mój na S tysz nie wytrzymał.bfx pisze:Chyba nie wytrzymal SL tym razemklonmarcin pisze:Aktualnie jestem w L od 2925 tp na 29830.
cdn...

Trochę słabo - ale ważne, że na plus - szczegóły na screenie. Po raz kolejny - strategia nie myli się co do kierunku i TP - moje wykonania - inna sprawa - jak zwykle nie najlepsze. Przy tych danych dzisiejszych wystąpiły zbyt duże wahania ceny aby wyjść z tego automatem.Aktualnie jestem w L od 2925 tp na 29830.
Dadas pisze:A ja zupełnie odwrotnie, jestem w S od 2922 tp na 2868.[/quote
A czy można wiedzieć - oczywiście nie naciskam - dlaczego S - i dlaczego w tym miejscu ???
A, po prostu, trend jest w dół, no i dlatego:klonmarcin pisze:A czy można wiedzieć - oczywiście nie naciskam - dlaczego S - i dlaczego w tym miejscu ???Dadas pisze:A ja zupełnie odwrotnie, jestem w S od 2922 tp na 2868.

Trzeba się jeszcze nacieszyć ostatnimi (pewnie) w miarę ciepłymi dniami.
  Trzeba się jeszcze nacieszyć ostatnimi (pewnie) w miarę ciepłymi dniami.
 (tak wiem - przekroczyłem limit). Wszystkie wejścia na tym samym poziomie ceny i w tym samym czasie.
  (tak wiem - przekroczyłem limit). Wszystkie wejścia na tym samym poziomie ceny i w tym samym czasie.
Brawo, ja zaksięgowałem 50%, a reszta idzie trailem, aż go wytnie.klonmarcin pisze:Dzisiaj już wolneTrzeba się jeszcze nacieszyć ostatnimi (pewnie) w miarę ciepłymi dniami.
Na screenie szczegóły - dzisiaj był jeden z najłatwiejszych trade w mojej "karierze". Brak większych cofek - cena praktycznie od razu poszybowała do celu - takie dni lubię najbardziej.
ps. tam na screenie jest 7 x 1/4 S(tak wiem - przekroczyłem limit). Wszystkie wejścia na tym samym poziomie ceny i w tym samym czasie.
Idę już -

Aktualnie ponowione S od 28733. Ogólnie ten dzisiejszy spadek był wynikiem książkowego zachowania ceny - grzechem byłoby tego nie wykorzystać - takiej okazji - o bardzo dużym prawdopodobieństwie profitu.  Ale cena też nie jest "głupia"
 Aktualnie ponowione S od 28733. Ogólnie ten dzisiejszy spadek był wynikiem książkowego zachowania ceny - grzechem byłoby tego nie wykorzystać - takiej okazji - o bardzo dużym prawdopodobieństwie profitu.  Ale cena też nie jest "głupia"   wiedząc, że takie idealne zachowanie wykorzystają tysiące traderów - cena postanowiła robić cofki - co by wykosić po drodze "niepotrzebnych".  Ja dzisiaj niestety trochę zbyt późno się obudziłem - dlatego to wejście z rana było tak późne. Druga sprawa - na takie sytuacje wymagana jest kontrola i obserwacja wykresu bez przerwy - tak aby odpowiednio reagować na zachowanie ceny.
  wiedząc, że takie idealne zachowanie wykorzystają tysiące traderów - cena postanowiła robić cofki - co by wykosić po drodze "niepotrzebnych".  Ja dzisiaj niestety trochę zbyt późno się obudziłem - dlatego to wejście z rana było tak późne. Druga sprawa - na takie sytuacje wymagana jest kontrola i obserwacja wykresu bez przerwy - tak aby odpowiednio reagować na zachowanie ceny. 

klonmarcin pisze:Aktualnie ponowione S od 28733
ktoś jeszcze to grał ??? u mnie skończyło się bardzo słabo. Ponownie zbyt dużo oddałem bez walkiklonmarcin pisze:TP dla aktualnych pozycji jest ustalone na poziomie 28370 - praktycznie na poziomie wczorajszego LOW