Miałem dzisiaj pełną stawkę od ok. 2904. Ale niestety wszystko skończyło się na BE+1.

Aktualnie ponowione S od 28733. Ogólnie ten dzisiejszy spadek był wynikiem książkowego zachowania ceny - grzechem byłoby tego nie wykorzystać - takiej okazji - o bardzo dużym prawdopodobieństwie profitu. Ale cena też nie jest "głupia"

wiedząc, że takie idealne zachowanie wykorzystają tysiące traderów - cena postanowiła robić cofki - co by wykosić po drodze "niepotrzebnych". Ja dzisiaj niestety trochę zbyt późno się obudziłem - dlatego to wejście z rana było tak późne. Druga sprawa - na takie sytuacje wymagana jest kontrola i obserwacja wykresu bez przerwy - tak aby odpowiednio reagować na zachowanie ceny.
Ja niestety tego komfortu obserwacji dzisiaj rano nie miałem - i dlatego skończyło się na 4 x 1p.
ps. TP dla aktualnych pozycji jest ustalone na poziomie 28370 - praktycznie na poziomie wczorajszego LOW - dla jednej pozycji można zaryzykować dalsze TP - np. na poziomie 28030 - na wypadek gdyby cena postanowiła od razu przebijać low. Tutaj TP ustalane już z wykorzystaniem h4 i h1 z dni 09-10.07.2013.
cdn...