DayTrading: Czwartek 18.09.2014
Re: DayTrading: Czwartek 18.09.2014
Nowy - jak dzisiaj giełdy w Stanach?
rzeźnik - 182.400 R3, ale 178.660 ma silny opór (zobaczcie na monthly widać na wykresie)
o fuck.... to pewnie giełdy UP
o fuck.... to pewnie giełdy UP

Ostatnio zmieniony 18 wrz 2014, 13:04 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Po co pytasz, skoro wiadomo co powie NowyMarcin30 pisze:Nowy - jak dzisiaj giełdy w Stanach?

Expect the Unexpected...
Wiem,
ale jak powie dzisiaj że nowe rekordy, to co wtedy...
Jutro Alibaba wchodzi, nie wiem jak to wpłynie na giełdy dzisiaj...???
Może beda chcieli sprzedać cześć akcji, żeby jutro kupić Alibabe na rynku?
ale jak powie dzisiaj że nowe rekordy, to co wtedy...

Jutro Alibaba wchodzi, nie wiem jak to wpłynie na giełdy dzisiaj...???
Może beda chcieli sprzedać cześć akcji, żeby jutro kupić Alibabe na rynku?
Jest jakaś para walutowa na której nie tradujesz?highend pisze:Dadas masz u siebie parę EUR/ZAR? jeśli tak - napisz (jak masz chwilę) który kierunek myślisz, że obierze.
Ja uważam, że UP ponieważ kanał spadkowy (na H4 widoczny) został wybity górą i choć wróciliśmy do niego.... to myślę, że nie na długo. Bez pozycji zeby nie było.

Expect the Unexpected...
Si - 100% racji. uwierz, że bardzo bym chciał się ograniczyćtuvok pisze:Jest jakaś para walutowa na której nie tradujesz?highend pisze:Dadas masz u siebie parę EUR/ZAR? jeśli tak - napisz (jak masz chwilę) który kierunek myślisz, że obierze.
Ja uważam, że UP ponieważ kanał spadkowy (na H4 widoczny) został wybity górą i choć wróciliśmy do niego.... to myślę, że nie na długo. Bez pozycji zeby nie było.Od paru dni tak obserwuje i z podziwu nie mogę wyjść - waluty, indeksy, surowce. W dodatku na niektórych z nich hedge. Moja rada - spróbuj się skupić na jednym albo 2-3 instrumentach bo ogarnięcie takiej masy informacji i nie przegapienie czegoś to obawaim się, że jest niemożliwe. Polecam też na tym forum wątek o overtradingu jeśli jeszcze nie czytałeś

bez zmian na ostanej cofce troche przymnalem shortow co trzymalem ostaly mi sie te co bralem przy 2000 dobralem cos i czeam ale ostanio tam nc se ne dzeje wiecej sie dzalo na walutach i tu sie supilem na analzowanu i na lapaniu pipsowMarcin30 pisze:Nowy - jak dzisiaj giełdy w Stanach?

drog dolec odbje se na wynach spole w USA konec qe podnoszene stop 2 polowie 2015 bez zmian dogorywane duzej 3 jki trwa
-- Dodano: czw 18-09-2014, 13:11 --
a dzis prawdlowa reacja lub jutro na fed
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie martw się, to już niedługo się stanie.highend pisze:Si - 100% racji. uwierz, że bardzo bym chciał się ograniczyćtuvok pisze:Jest jakaś para walutowa na której nie tradujesz?highend pisze:Dadas masz u siebie parę EUR/ZAR? jeśli tak - napisz (jak masz chwilę) który kierunek myślisz, że obierze.
Ja uważam, że UP ponieważ kanał spadkowy (na H4 widoczny) został wybity górą i choć wróciliśmy do niego.... to myślę, że nie na długo. Bez pozycji zeby nie było.Od paru dni tak obserwuje i z podziwu nie mogę wyjść - waluty, indeksy, surowce. W dodatku na niektórych z nich hedge. Moja rada - spróbuj się skupić na jednym albo 2-3 instrumentach bo ogarnięcie takiej masy informacji i nie przegapienie czegoś to obawaim się, że jest niemożliwe. Polecam też na tym forum wątek o overtradingu jeśli jeszcze nie czytałeś
Rynek ci w tym pomoże.
Dzięki za radetuvok pisze:Jest jakaś para walutowa na której nie tradujesz?highend pisze:Dadas masz u siebie parę EUR/ZAR? jeśli tak - napisz (jak masz chwilę) który kierunek myślisz, że obierze.

mówisz, że czeka mnie margin call?Dadas pisze: Nie martw się, to już niedługo się stanie.
Rynek ci w tym pomoże.