a dla mnie nie maa rope to raz jesl dobrze to rozegraja to moga zyc jeszcze lepiej pod niż banksteram z UKpedro pisze:powiedzą nie, ... będą się bali nie małych jednak konsekwencji... a może po referendum im jeszcze większą niezależności zaproponują?Nowy123 pisze:Dadas pisze:Mówią, że Szkotom obiecali więcej kasiory i sporo z tych co byli na Y zmienia zdanie na N.
obecani cacanki bo sraja po gaciach w UK i UE i tyle http://dwagrosze.com/2014/09/chor-angie ... wakow.html
mom zdanem jesli powiedza NIE beda glupcami... dla mnie to lekko poroniony pomysł,... coś jakby się śląsk miał odłączyć... 4 mln ludzi chce mieć swoje państewko... ale ostatecznie to mi to zwisa czy zostaną czy nie, byle się mnie za bardzo nikt nie czepiał i dał spokojnie żyć
... a co do obecnej sytuacji to chyba już po korekcie na eurusd, na rzeźniku wsiadłem do ostatniego wagonu przy stacji 177, i czekam na 180... osłabienie jenów (UJ up) i pozostanie w uk szkocji = double impact na rzeźniku... poza tym, trend na tym badziewiu jest tak silny, że coś tam skubnąć trzeba ; ) ...
dobrych trejdów,

FREEEEEDOOOOMMMM

-- Dodano: czw 18-09-2014, 12:20 --
to chyba na UJ plaska korekta