Ad.1) Czy warto... Jeśli się w tym nie pogubisz i będzie Ci dobrze szło to warto.
Ad.2) Najmniej np. EUR/CHF, najbardziej pary z jenem i funtem.
Ad.3) Nie rozumiem pytania

Ad.4) Jedyną opcją jest spróbować i sprawdzić.
Pisałem do nich ostatnio. Odpowiedź to, że przy najbliższej wpłacie część pieniędzy jaką wpłacę pójdzie na pokrycie debetuopex pisze:Cześć
Gram sobie u xm brokera ot tak bardziej rekreacyjnie niż na poważnie w związku z tym nie rozumiem do końca zaistniałej sytuacji. Mianowicie z jakiegos powodu mam na koncie debet. Równocześnie ciągle mam bonus który dostałem przy rejestracji i z uzbieranych punktów które później można na ów bonus wymienić.
Nie bardzo rozumiem skąd wziął się debet, biorąc pod uwagę ze ciągle mogę otwierać nowe pozycje korzystając ze środków bonusowych. Czy mogę prosić support o wyzerowanie mi stanu konta na ich chacie lub gdziekolwiek indziej czy muszę to spłacić? dlaczego powstał ujemny stan konta, skoro jak już mówiłem mam ten bonus?
Może to co widzę na stronie to tylko podsumowanie moich zyskow/strat, a to faktycznie wchodzi na minus obecnie niestety. Ale z drugiej strony wyraźnie jest napisane: Stan konta: i ta kwota na minusie
proszę o odpowiedz, wiem ze pytanie jest chyba z tych mało rozgarnietych więc pisze w tym wątku
Nie mogę znając w historii strony forum na którym o tym przeczytałem.Zaskoczyła mnie konkluzja że robot nie ma sensu ponieważ EA zostanie rozpracowane przez brokera.raposo pisze:Zdekodować? Może ewentualnie w jakimś stopniu rozpracować na jakiej podstawie nasze EA gra ale tak naprawdę co to ma za znaczenie?I tak zlecenie musi do niego trafić żeby było zrealizowane. A jeśli mamy uwagi co do sposobu ich realizacji to powinniśmy bezwzględnie zmienić brokera na takiego, który nie będzie robił z tym problemów. Proste
.
Nie mogę znając w historii strony forum na którym o tym przeczytałem.Zaskoczyła mnie konkluzja że robot nie ma sensu ponieważ EA zostanie rozpracowane przez brokera.raposo pisze:Zdekodować? Może ewentualnie w jakimś stopniu rozpracować na jakiej podstawie nasze EA gra ale tak naprawdę co to ma za znaczenie?I tak zlecenie musi do niego trafić żeby było zrealizowane. A jeśli mamy uwagi co do sposobu ich realizacji to powinniśmy bezwzględnie zmienić brokera na takiego, który nie będzie robił z tym problemów. Proste
.