Ktoś miał jakąś swoją dziwną teorię i skoro nie ma linka to też ciężko go dopytać co dokładnie miał na myśli i z czego wynikają jego obawy. Dla mnie to akurat lekko zabawna konkluzja

VPSy są tańsze i mniej bezproblemowe (ktoś nad nimi czuwa), a przez to też bardziej popularne. Do handlu na małą skalę wystarczą.hank4 pisze:Dzieki za wyczerpująca odpowiedz. Poszukam jeszcze w historii strony forum gdy znajdę wrzucę linka.
-- Dodano: pn 29-09-2014, 13:27 --
Jeżli chodzi o samo EA to co sie bardziej opłaca pod kątem bezpieczeństwa bądź co polecacie, kupno prywatnego serwera czy wykupienie powierzchni serwerowej i umieszczenie na niej naszego EA aby mogło grać 24/7?
Możesz je zamknąć w zakładce Trade. Odpal demo i potestuj.tyrol1 pisze:jak na mt4 na androida zamknąć zlecenie otwierać się do a nie wiem jak zamknoć na pytania poprzednie znalazłem odpowiedz
Na mała skalę a na większą?Co można polecićraposo pisze:VPSy są tańsze i mniej bezproblemowe (ktoś nad nimi czuwa), a przez to też bardziej popularne. Do handlu na małą skalę wystarczą.hank4 pisze:
potestuj.tyrol1 pisze:
Gdybyś chwilę potestował na demie to wiedziałbyś co zrobićtyrol1 pisze:testuje to o rana i nieznalazłem otwarłem pozycje w pracy i niewiem jak zamknąć jak bym wykombinował sam to bym dupy niezawracał
Na większą zapewne bezpieczniej i bardziej opłacalnie jest mieć własny dedykowany ku temu serwer.hank4 pisze: Na mała skalę a na większą?Co można polecić
Moje pytanie wynika stąd że chciałbym wraz z przyjaciółmi inwestować 24/7 większa gotówkę w waluty,indeksy i surowce. Ponad to chciałem sie dowiedzieć jak robi to George Soros przecież musi on mieć badz wynajmować jakiś serwer.Może ktoś wie jak to robic?hank4 pisze:Na mała skalę a na większą?Co można polecićraposo pisze:VPSy są tańsze i mniej bezproblemowe (ktoś nad nimi czuwa), a przez to też bardziej popularne. Do handlu na małą skalę wystarczą.hank4 pisze:
potestuj.tyrol1 pisze: