Hejjasonbourne pisze:Powiedzmy że ma przebłyski i czasami, choć nie zawsze, ma magiczne wejścia. Jak dzisiaj.WojtexWay pisze:No ale nazwa jest zabójcza "czarodziejka 2.0" - potrafi czarować?...
A przy okazji całkiem ciekawe że tylko 16 głosów w ankiecie
-- Dodano: czw 04-09-2014, 13:47 --
Dzisiaj Czarodziejka dała mi dużo radości, ciekawe czy da mi prawdziwą rozkosz?
Dziwię Ci się, bo czego się spodziewałeś? większość ludzi ma Cię za sympatycznego maniaka pięknej płci... w swoim awatarze masz L.L. w scenie ze słabego filmu w którym występowała aktorem z filmów dla dorosłych w scenie z której masz screena zrobili sobie 4-kącik w którym jej facetowi obrabiał mieczyk inny płatnerz - rodzaju męskiego oczywiście. Ja to wiem więc inni również.
Ale do konkretów.. niektórzy trejderzy nie mają pojęcia o marketingu i z bólem muszę przyznać Jason że Ty też do nich należysz...
nie masz marki stary... sorry stąd te 40 kilka procent na "NIE". blogi o FX pisze już wielu innych często zbierają się w grupki aby ogarnąć jak najwięcej rynków... Ty z tego co wkleiłeś to Edka widzę... gdy utworzysz blog będziesz miał kilku kibiców i nic więcej. Aby blog zaczął jakąś kasę zarabiać potrzebujesz sporo czasu na oko z rok do tego musisz mieć wyniki.
Jak chcesz coś takiego prowadzić zrób to na nawigatorze pokaz że Twoja Milady może zrobić komuś dobrze podepnij wyniki pod Myfxbook nie wiem czy z Tobą ale nie raz ocenialiśmy negatywnie wiele jakichś śmiesznych inicjatyw gdzie obowiązywała zasada najpierw kasa potem... nie wiadomo co.
Masz lekkość pisania z dowcipnym zacięciem więc siedzisz tutaj 8 lat i wiesz jak to się robi ale mimo wszystko nie ma drogi na skróty. jak Czarodziejka 2.0 ma jakieś wyniki to zacznij od Nawigatora.
Pozdrawiam i życzę powodzenia Serol666