chyba że rano w poniedziałek cofną silnie
http://zapodaj.net/images/32df94c890a22.png
hotlink wyskakuje i nie widać.koks pisze:Highendowy kanał chyba wybity na dobre![]()
chyba że rano w poniedziałek cofną silnie
http://zapodaj.net/images/32df94c890a22.png
freakout pisze:sugerujesz wzrosty do 1.3070? całkiem możliwe ale ja bym brał longi dopiero jak przetestują od dołu górną bandę trójkąta, czyli gdzieś w okolicach 1.2950atlanticos pisze:Wy tak powaznie z tymi S na edku? A widzieli zasięg tego trójkąta? Nie lepiej poczekac na retest i zagrac z kierunkiem?
Mnie się wydaje tak, że jeżeli EBC ma w planie dalsze osłabienie EURO, toVenomouss pisze:atlanticos pisze:Wy tak powaznie z tymi S na edku? A widzieli zasięg tego trójkąta? Nie lepiej poczekac na retest i zagrac z kierunkiem?
ja widze to tak: euro dzisiaj jeszcze poszaleje do konca a dolar jest na wsparciu , takze jak dolar przyatakuje dzis lub od pn s wydaje mi bardzo rozsądna , tylko samo eur mnie troche niepokoi z tą mocą..
Ruch niezłyNowy123 pisze:laik0 pisze:Eur/aud w 2 dni ponad 300 pipsów, w przyszłym tygodniu powinna być korekta mocniejsza.
Co sądzicie o luce na nzdusd, w okolicach 0,8660 ?
to zobacz GBP NZD GBP AUD
Czemu nikt nie napisze, że wystarczy spojrzeć na Edwarda Weekly i połączyć linią:atlanticos pisze: wg mnie edek nie po to wyszedl górą o takiej porze żeby zrobic 30 pipsów i jakby nigdy nic wrócic po spóźnionych żeby mogli się łaskawie podpiacpierwsze małe wsparcie już może byc trampoliną... ale może się mylę i dadzą na reteście dobrac... nie pogniewałbym się
Proste, nie proste - wszyskto jest skomplikowane, zanim staje się proste.highend pisze:Czemu nikt nie napisze, że wystarczy spojrzeć na Edwarda Weekly i połączyć linią:atlanticos pisze: wg mnie edek nie po to wyszedl górą o takiej porze żeby zrobic 30 pipsów i jakby nigdy nic wrócic po spóźnionych żeby mogli się łaskawie podpiacpierwsze małe wsparcie już może byc trampoliną... ale może się mylę i dadzą na reteście dobrac... nie pogniewałbym się
dołki z 11.11.2012 i 07.07.2013 (szok jakie okrągłe daty !!!!)
i nam wyjdzie dołek z 31.08.2014 aktualny jako wsparcie.... Wszystkie na idealnym styku.
Zasięg edwarda to myślę 1.32 spokojnie.... tylko nie wiem jaki czas. Też zapakuję L.
Zmieniłem zdanie:
GRAM na edku (skoro to takie proste to czemu nie ?)
zyczę szczęścia na nowej drodze życia.highend pisze:atlanticos pisze:
Zasięg edwarda to myślę 1.32 spokojnie.... tylko nie wiem jaki czas. Też zapakuję L.
Zmieniłem zdanie:
GRAM na edku (skoro to takie proste to czemu nie ?)