DayTrading: Piątek 12.09.2014
- Kazimierz S
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 12.09.2014
Sprzedałem wszystkie akcje KGHM. Czy rynek pozwoli odkupić je niżej 

Miód kupuj tylko Polski.
Jak spada, to trzeba brać pipsy na shorcie.laranja pisze:No co ten DAX? Czemu to cholerstwo tak spada od rana? Pora zawracać, no już, leć UP.
Wziąłem +15 i tyle wystarczy.
A, to wszystko jasne... To przez Ciebie taka zwała jest na KGHMKazimierz S pisze:Sprzedałem wszystkie akcje KGHM. Czy rynek pozwoli odkupić je niżej

A poważnie to myślę, że mimo iż wybił z kanału wzrostowego to wzrosty na DAXie i WIG20 wyciągną je na nowe szczyty
Expect the Unexpected...
Wzrostów na DAXie, to póki co nie widać.tuvok pisze:A, to wszystko jasne... To przez Ciebie taka zwała jest na KGHMKazimierz S pisze:Sprzedałem wszystkie akcje KGHM. Czy rynek pozwoli odkupić je niżej
A poważnie to myślę, że mimo iż wybił z kanału wzrostowego to wzrosty na DAXie i WIG20 wyciągną je na nowe szczyty
Widzę spadek do 9570.
Wszystko jedno czy już dzisiaj czy po dotarciu do 9570. Wzrosty wcześniej czy później się pojawią bo przy obniżonych stopach procentowych na euro kasa poleci na europejskie giełdyDadas pisze: Wzrostów na DAXie, to póki co nie widać.
Widzę spadek do 9570.
Expect the Unexpected...
OK, z tym się zgadzam, ale tutaj jest "Daytrading".tuvok pisze:Wszystko jedno czy już dzisiaj czy po dotarciu do 9570. Wzrosty wcześniej czy później się pojawią bo przy obniżonych stopach procentowych na euro kasa poleci na europejskie giełdyDadas pisze: Wzrostów na DAXie, to póki co nie widać.
Widzę spadek do 9570.
Nie jest powiedziane, że nie może jeszcze dzisiaj dotrzeć do 9570 i gwałtownie odbić od niegoDadas pisze:OK, z tym się zgadzam, ale tutaj jest "Daytrading".tuvok pisze:Wszystko jedno czy już dzisiaj czy po dotarciu do 9570. Wzrosty wcześniej czy później się pojawią bo przy obniżonych stopach procentowych na euro kasa poleci na europejskie giełdyDadas pisze: Wzrostów na DAXie, to póki co nie widać.
Widzę spadek do 9570.

Expect the Unexpected...
dojechali do celu pytane co teraz bo na 4h
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dlaczego widzicie akurat 9570 na DAX? To jest już pod (chyba) dość ważnym wsparciem w rejonie 9600-9630.