Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
To mi bez różnicy, mogę to zaznaczać nawet ręcznie 

Linię można przesuwać, gdy już jest na wykresie.djgensty pisze:To mi bez różnicy, mogę to zaznaczać nawet ręcznie
Można wybrać obie opcje, Above i Below.
Alert wyskakuje po zamknięciu się świecy bieżącej.
-- Dodano: czw 11-09-2014, 12:31 --
Wpadłem jeszcze na taki pomysł:
Gdy wrzucimy tę wersję na wykres, po prostu pojawi się linia po środku wykresu.
Linię dowolnie przesuwamy na cenę, gdzie chcemy mieć alert.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam
Zna ktoś odpowiednik tego wskaźnika http://www.mql5.com/en/market/product/5394 tak żeby zaczytywał z danych ze zmiennym spreadem? Idiota zaczytuje tylko ze stałym a platforma widzi tylko 4 pary stałe.
Zna ktoś odpowiednik tego wskaźnika http://www.mql5.com/en/market/product/5394 tak żeby zaczytywał z danych ze zmiennym spreadem? Idiota zaczytuje tylko ze stałym a platforma widzi tylko 4 pary stałe.
Nauka nauka nauka....... 

Wow! Dokładnie o to mi chodziło - Dadas jesteś wielki! xD
Poszukuję narzędzia, które umożliwiałoby wyświetlanie na wykresie szczegółów transakcji po jej zakończeniu. Coś co będzie czytelne i ułatwi archiwizowanie, gdzie od razu będzie widać wielkość transakcji oraz profit w pipsach i PLN. Będę wdzięczny za pomoc.
To jest Script! To jest Indicator!Nemsik pisze:Poszukuję narzędzia, które umożliwiałoby wyświetlanie na wykresie szczegółów transakcji po jej zakończeniu. Coś co będzie czytelne i ułatwi archiwizowanie, gdzie od razu będzie widać wielkość transakcji oraz profit w pipsach i PLN. Będę wdzięczny za pomoc.
czy ktoś z tutaj obecnych posiada może wskaźnik który pobiera dane z aktualnego stanu konta i po wpisaniu w pipsach ustalonego przez nas poziomu SL oblicza jakim maksymalnym lotem mogę zagrać jeśli ryzykuję 1%, 2% lub 3% konta? no i dobrze by było gdyby można było umieścić ten wskaźnik w dowolnym miejscu na wykresie 

https://www.dropbox.com/s/67ve2t4c5rv07 ... 0.ex4?dl=0freakout pisze:czy ktoś z tutaj obecnych posiada może wskaźnik który pobiera dane z aktualnego stanu konta i po wpisaniu w pipsach ustalonego przez nas poziomu SL oblicza jakim maksymalnym lotem mogę zagrać jeśli ryzykuję 1%, 2% lub 3% konta? no i dobrze by było gdyby można było umieścić ten wskaźnik w dowolnym miejscu na wykresie
Opis jest w tym wątku gdziesz wcześniej, ale nie chce mi się szukać.
freakout pisze:czy ktoś z tutaj obecnych posiada może wskaźnik który pobiera dane z aktualnego stanu konta i po wpisaniu w pipsach ustalonego przez nas poziomu SL oblicza jakim maksymalnym lotem mogę zagrać jeśli ryzykuję 1%, 2% lub 3% konta? no i dobrze by było gdyby można było umieścić ten wskaźnik w dowolnym miejscu na wykresie
dzięki Dadas! o to mi właśnie chodziło