rysujatlanticos pisze:kr85kr pisze:atlanticos pisze:
w sumie masz racje... strzalki przestane rysowac zeby nie sugerowac innym decyzji![]()
i się nie przejmuj
ci co nie rozumieją że na fx robią wszystko na własny rachunek nie są warci zawracania głowy
rysujatlanticos pisze:kr85kr pisze:atlanticos pisze:
w sumie masz racje... strzalki przestane rysowac zeby nie sugerowac innym decyzji![]()
Żabka nie chciałem być nie miły, tylko po prostu ostatnio jak patrzylem to nie wpadalo, i tyleatlanticos pisze:a znasz haslo : "akcja - reakcja" otrzymujesz projekcje,,,a jak pod nia zagrasz i czy wogole to juz Twoja sprawa... ja Ci pokazuje czy edek byl przewidywalny czy nie... chcesz wiecej z wczoraj? ponizej... a czemu nie wrzucalem? bo zaczyna mnie meczyc to ze kazdy szuka tylko okazji zeby sie przyczepic zamiast zastanowic sie samemu? jak ktos szuka gotowca albo sygnalow to nie tutaj... a jak chcesz zeby Ci ktos poprowadzil rachunek z zyskiem minimum 10%/mc i nie bedziesz musial główkowac samemu to wyloz na ten cel minimum 100tys i mozesz siedziec z nogami na stole i czekac co miesiac na profity...
Rysuj, rysuj i ich nie słuchaj. Masz jedne z lepszych analiz na edka na tym forum. Kto to wiedział, że Edek i Kabel machną ponad 1000 pips bez korekty ... Na fx nie ma nieomylnych traderów...atlanticos pisze: w sumie masz racje... strzalki przestane rysowac zeby nie sugerowac innym decyzji![]()
...kr85kr pisze:Hmm login i haslo? No ok ale jakąś umowa zalatwic wlasnie stopien ryzyka itd zeby nam ktos konta nie wyzerowal?
Probowal ktos czegos takiego..?
Jakies doswiadczenie?