DayTrading: Wtorek 09.09.2014
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 09.09.2014
Temat Szkocji cały czas aktualny aż do wyborów (18 września) imo
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
ja dzis mało jestem. edka odwróciłes wczoraj?alevius pisze:Tak się zastanawiam, czy:
- mam bana i nie widać moich postów?
- obecni tu ludzie mają mnie w ignorach?
- piszę głupoty?
Brak odzewu z Waszej strony trochę mnie smuci

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
atlanticos pisze:lukpiasek pisze:
hejka , a wrzuciłbyś Twoje kreski jak widzisz złotko w krótkim i średnim term?
nie mam na zlocie krotkiego i sredniego terminu... jedyny wykres ktorym sie posluguje od kilku miesiecy na zlocie ponizej
https://www.tradingview.com/x/F3sAgjtW/
edit: na edku chyba mi po SL wroca na 77a dwie 7 miały byc szczesliwe
ok dzięki

ps. co do edka to na oandzie nadal 57.16% longów na e/u spadkek ledwie o 3% po ostatnim zjezdzie widać mikro pozycje te L ki stanowią i nie ma efektu stop outów
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

MaciejWLKP pisze:Temat Szkocji cały czas aktualny aż do wyborów (18 września) imo
nastepne fibo czasowe na kablu 26 wrzesniana D1
prędzej zobaczymy 1.68jasiek13n pisze:nie ma bata, gbp/aud pyknie 2.00 do wiosny 2015

Co tak UJ'ka trzyma za gardło wysoko? Nie ma sił do ataku wyżej, ale spaść też nie chce. A najbliższy silny przystanek to okolice 106 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

RGR na DAx jak pisalem by uwazac
a cos teraz jakas dziwna korelacja zmieniona USD JPY w gore a SP500 w dol czyżby dyskontowanie zamknecie dodruku i podwyżkowek stop ?????

a cos teraz jakas dziwna korelacja zmieniona USD JPY w gore a SP500 w dol czyżby dyskontowanie zamknecie dodruku i podwyżkowek stop ?????
Apple - prezentacja dzisiaj o 19.00 naszego czasu
kto chce może oglądać np. na www.myapple.pl
spodziewam się... spadku akcji Apple ! Dlaczego? Nowy iPhone 6 będzie miał tylko 1GB RAM i dwurdzeniowy CPU... co będzie zawodem wobec oczekiwań (co najmniej 2GB).... i pomimo optymalizacji systemu iOS vs. Android jednak użytkownicy będą chcieli mieć power (typu 3GB ram android i 4-ro rdzeniowy CPU).
Ratunek jeszcze w prezentacji zegarka iWatch..... heh. Ciekawe co będzie
kto chce może oglądać np. na www.myapple.pl
spodziewam się... spadku akcji Apple ! Dlaczego? Nowy iPhone 6 będzie miał tylko 1GB RAM i dwurdzeniowy CPU... co będzie zawodem wobec oczekiwań (co najmniej 2GB).... i pomimo optymalizacji systemu iOS vs. Android jednak użytkownicy będą chcieli mieć power (typu 3GB ram android i 4-ro rdzeniowy CPU).

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
najśmieszniejsza analiza kursu jaką widziałemhighend pisze:Apple - prezentacja dzisiaj o 19.00 naszego czasu
kto chce może oglądać np. na http://www.myapple.pl

dla żartu powiem:
ale zostanie pięknie zaprezentowany przez niezłe laski z długimi nogami więc kurs UP

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.