DayTrading: Wtorek 09.09.2014
Re: DayTrading: Wtorek 09.09.2014
pytanie bo nie patrzylem co sie na AUD USD podzialo 

chodzi ci o rgr na d1? bo zaczyna coś tak się tworzyćNowy123 pisze:RGR na DAx jak pisalem by uwazac![]()
a cos teraz jakas dziwna korelacja zmieniona USD JPY w gore a SP500 w dol czyżby dyskontowanie zamknecie dodruku i podwyżkowek stop ?????
biedny to ja jestem od urodzenia...
nie, będzie prezentował "timkuk" czyli Tim Cookas28 pisze: najśmieszniejsza analiza kursu jaką widziałem
dla żartu powiem:
ale zostanie pięknie zaprezentowany przez niezłe laski z długimi nogami więc kurs UP

niech będzie śmieszna analiza. Ja staram się patrzeć oczami konsumentów...
no bo co daje nowy iPhone w tym momencie? Jedynie większy ekran.... z którego tak się zawsze Apple śmiało (że samsunga się nie da jedną ręką obsługiwać itp).... tym bardziej mają ciężko po tym co pokazał Samsung na swojej prezentacji.
Dodam iż nie mam nic do Apple, piszę to z macbooka, używam ipada, jedynie telefon zmieniłem na androida

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
lednie kreca kablem...
super dzionek ale aby tak jeszcze edka z 300pip w gore podbili

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

no ciekawe gdzie kangur zaleci ? rgr odpalił czy jeszcze jeden up ?
a patrząc na rzeźnika... widzę teraz tylko UP.... heh. masakra

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
maniutek pisze:chodzi ci o rgr na d1? bo zaczyna coś tak się tworzyćNowy123 pisze:RGR na DAx jak pisalem by uwazac![]()
a cos teraz jakas dziwna korelacja zmieniona USD JPY w gore a SP500 w dol czyżby dyskontowanie zamknecie dodruku i podwyżkowek stop ?????
4 h
Dzisiaj już chyba nie wyciągną S&P powyżej 2000 pkt....
choć zobaczymy co hamburgery wykombinują, jest ryzyko zawodu po Apple i Nasdaq się mocniej sypnie..
choć zobaczymy co hamburgery wykombinują, jest ryzyko zawodu po Apple i Nasdaq się mocniej sypnie..
dzis tak -1 na sp500 -2 % bylo by milo