highend pisze:popieram.koks pisze:edek 1,3020-30 na pierwszą połowę września![]()
zero siły dla odbicia , zaś coraz więcej longów jak kolega powyżej słusznie zauważył.. longów traderów widmo, którzy szybko znikają ..
usd/pln osiągnie 3,2350 (61.8% fibo fali lipiec - grudzień) w takim układzie z możliwością pogłębienia ruchu wzrostowego nawet powyżej 3,28 (opory z 2013 r.)
po postach m.in. Atlanticosa i innych równiez się łudziłem, że edek odbije (pisali, że "na 100%") i zasadziłem dwie L.
Jedną zamknąłem z małym z palca zyskiem odpowiednio wcześnie, a drugą wybił mi SL ze stratą. Pierdziele to. Poczekam aż dobije dna i będzie wyraźny sygnał. Wchodzić w L - bez sensu. Wchodzić w S - też bez sensu bo nie wiadomo gdzie to dno czy może już czy może 1.30 czy może 1.28.
Natomiast co z indeksami i rzeźnikiem od poniedziałku i kto wie dlaczego kabel i rzeźnik tak podjechały UP na koniec w piątek? Czy była to tylko wycinka stopów czy jednak wstęp przed konkretnym UP.
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=502041
Piszą, że nie było żadnych informacji, a jedynie duże zlecenie trafiło na mało płynny już rynek