DayTrading: Piątek 29.08.2014
Re: DayTrading: Piątek 29.08.2014
Ale podjechali z rzeźnikiem na koniec.
Chyba faktycznie L od poniedziaku ?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Bywalec
Tak samo jak podjechali z kablemhighend pisze:Ale podjechali z rzeźnikiem na koniec.![]()
![]()

Nie przesadzaj wszystko w granicach błędu. Pozycje zostawione, czekamy na poniedziałek. Nie pękam a w razie co hedge będą w grzehighend pisze:spoko loko edek kluje w oko?Panoptic pisze:SpokoLoko jak zdeklarowałem tak jeszcze dobrałem jedną elunie po 1.3150 condom zaciągnięty do 1.3130, czas do godz 22PipsKong pisze:hahaha a jeszcze wczoraj ludzi klepali Edka na L) no i na weekend słabo

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
siedze w shorcie, niezle mnie ta swieczka na koniec urządzila na gj. na szczzescie sl troche szerszy bo to swing, tylko cos chyba lipa bedzie.. pozdr
pięknie teraz podciągnęli pary z GBP na czele 

Venomouss pisze:siedze w shorcie, niezle mnie ta swieczka na koniec urządzila na gj. na szczzescie sl troche szerszy bo to swing, tylko cos chyba lipa bedzie.. pozdr
KABLU zrobili akuku
- ForexTig3r
- Maniak
Trochę offtopowo ale weekend - ktoś mi pomoże ustalić jak się nazywał ten kawałek, gdzie na YT było V z pieskiem na trampolinie?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
suki, poszli po moje sl'e na rzezniku... nosz, kur masakra.. w ostatniej godzinie piątkowej sesji... w ostatnim dniu tygodnia i miesiąca... eh, efiksy... moje pozycje na pewno dla nich nie były atrakcyjne, ale bankstera poszłłła... 
ed, tygodniowy roczny S1 już coraz bliżej
https://www.tradingview.com/x/zhT1pAIC/
a w niedziele na grzyby, podobno jest wysyp
dobrego wikenda, bless

ed, tygodniowy roczny S1 już coraz bliżej

a w niedziele na grzyby, podobno jest wysyp

dobrego wikenda, bless

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski