Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
kruczek
Gaduła
Gaduła

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: kruczek »

Hej, mam problem z centrum historii, ściągam a tu dziura pomiędzy 15 a 21 sierpnia 2014, czyli coś aktualnego. jakiś pomysł jak uzupełnić dziurę. sprawa dotyczy niskich TF 1 i 5?

pozdrawiam
kruczke
bzium®

ANGAWE
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ANGAWE »

Dziwne że nie otwierają więcej kont. Czy posiadane licencje oraniczają ilość klientów?
Może po cichu zwijają interes?

Macie problemy z wpłacaniem/wypłacaniem środów?
Pytanie do użytkowników AM.

Czas pokaże czy AM mówi prawdę.

GawronB
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GawronB »

regularnie wypłacam co tydzień (praktycznie przez ponad rok tj od maja 2013 ) zyski i nie zauważyłam żadnych problemów zarówno w przeszłości jak i aktualnie. nie wiem jak przy większych kwotach ,ja wypłacam tygodniowo około 600-800 zł

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

kruczek pisze:Hej, mam problem z centrum historii, ściągam a tu dziura pomiędzy 15 a 21 sierpnia 2014, czyli coś aktualnego. jakiś pomysł jak uzupełnić dziurę. sprawa dotyczy niskich TF 1 i 5?

pozdrawiam
kruczke
Ściągnij dane ze strony Armady. Dane z centrum historii często zawierają luki i są średniej jakości - pobierasz je z serwerów MetaQuotes, a nie od brokera.

Co do wypłat to przebiegają szybko i bezproblemowo. Jakby ktoś chciał zwinąć interes to raczej robiłby wręcz przeciwnie, czyli przyjmował jak największą ilość klientów, a nie ich ograniczał... :)

-- ndz 24-08-2014, 14:54 --
kruczek pisze:Hej, mam problem z centrum historii, ściągam a tu dziura pomiędzy 15 a 21 sierpnia 2014, czyli coś aktualnego. jakiś pomysł jak uzupełnić dziurę. sprawa dotyczy niskich TF 1 i 5?

pozdrawiam
kruczke
Ściągnij dane ze strony Armady. Dane z centrum historii często zawierają luki i są średniej jakości - pobierasz je z serwerów MetaQuotes, a nie od brokera.

Co do wypłat to przebiegają szybko i bezproblemowo. Jakby ktoś chciał zwinąć interes to raczej robiłby wręcz przeciwnie, czyli przyjmował jak największą ilość klientów, a nie ich ograniczał... :)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

silvarus
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: silvarus »

Daj link do źródła tej fotki, a sama fotka nieczytelna

silvarus
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: silvarus »

Czyli jeszcze z pół roku jak nie dłużej [POUTING FACE]

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Profesionalne ze strony Armady by było jakby udzieliła jakiegoś komentarza.

Awatar użytkownika
wojtasek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wojtasek »

Microbi pisze:Profesionalne ze strony Armady by było jakby udzieliła jakiegoś komentarza.
I przy okazji prosimy o info na temat bieżącego statusu procedury uzyskiwania licencji.
Choć szczerze mówiąc nie wiem za bardzo czy ma to dla nas jakieś praktyczne znaczenie.
Bork, bork, bork! Swedish Chef

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Rafi13 pisze:Zgodnie z przepisami. Prokuratura wystąpiła do Nordei i zwolniono bank z tajemnicy bankowej, a oni przekazali dane rachunku i całą historię prokuraturze.
No to maja co robić, wzywać wszystkich Klientów :-) lol.

-- wt 23-09-2014, 11:21 --
Microbi pisze:
Rafi13 pisze:Zgodnie z przepisami. Prokuratura wystąpiła do Nordei i zwolniono bank z tajemnicy bankowej, a oni przekazali dane rachunku i całą historię prokuraturze.
No to maja co robić, wzywać wszystkich Klientów :-) lol.
Jak nie tajemnica, możesz ogólnie co pytają, domyslam się że o broka, czy kantował i takie tam, bo o co innego mogą pytać :-)

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rafi13 »

Ogólnie pytają dlaczego się założyło konto, skąd się o nich dowiedziało, czy miało się z nimi jakieś problemy. Zwykłe pytania sprawdzające brokera, czy jest z nim wszystko ok, czy nie. nie ma się czego bać.

ODPOWIEDZ