Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Hej, mam problem z centrum historii, ściągam a tu dziura pomiędzy 15 a 21 sierpnia 2014, czyli coś aktualnego. jakiś pomysł jak uzupełnić dziurę. sprawa dotyczy niskich TF 1 i 5?
pozdrawiam
kruczke
pozdrawiam
kruczke
bzium®
Dziwne że nie otwierają więcej kont. Czy posiadane licencje oraniczają ilość klientów?
Może po cichu zwijają interes?
Macie problemy z wpłacaniem/wypłacaniem środów?
Pytanie do użytkowników AM.
Czas pokaże czy AM mówi prawdę.
Może po cichu zwijają interes?
Macie problemy z wpłacaniem/wypłacaniem środów?
Pytanie do użytkowników AM.
Czas pokaże czy AM mówi prawdę.
regularnie wypłacam co tydzień (praktycznie przez ponad rok tj od maja 2013 ) zyski i nie zauważyłam żadnych problemów zarówno w przeszłości jak i aktualnie. nie wiem jak przy większych kwotach ,ja wypłacam tygodniowo około 600-800 zł
Ściągnij dane ze strony Armady. Dane z centrum historii często zawierają luki i są średniej jakości - pobierasz je z serwerów MetaQuotes, a nie od brokera.kruczek pisze:Hej, mam problem z centrum historii, ściągam a tu dziura pomiędzy 15 a 21 sierpnia 2014, czyli coś aktualnego. jakiś pomysł jak uzupełnić dziurę. sprawa dotyczy niskich TF 1 i 5?
pozdrawiam
kruczke
Co do wypłat to przebiegają szybko i bezproblemowo. Jakby ktoś chciał zwinąć interes to raczej robiłby wręcz przeciwnie, czyli przyjmował jak największą ilość klientów, a nie ich ograniczał...

-- ndz 24-08-2014, 14:54 --
Ściągnij dane ze strony Armady. Dane z centrum historii często zawierają luki i są średniej jakości - pobierasz je z serwerów MetaQuotes, a nie od brokera.kruczek pisze:Hej, mam problem z centrum historii, ściągam a tu dziura pomiędzy 15 a 21 sierpnia 2014, czyli coś aktualnego. jakiś pomysł jak uzupełnić dziurę. sprawa dotyczy niskich TF 1 i 5?
pozdrawiam
kruczke
Co do wypłat to przebiegają szybko i bezproblemowo. Jakby ktoś chciał zwinąć interes to raczej robiłby wręcz przeciwnie, czyli przyjmował jak największą ilość klientów, a nie ich ograniczał...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Daj link do źródła tej fotki, a sama fotka nieczytelna
Czyli jeszcze z pół roku jak nie dłużej [POUTING FACE]
Profesionalne ze strony Armady by było jakby udzieliła jakiegoś komentarza.
I przy okazji prosimy o info na temat bieżącego statusu procedury uzyskiwania licencji.Microbi pisze:Profesionalne ze strony Armady by było jakby udzieliła jakiegoś komentarza.
Choć szczerze mówiąc nie wiem za bardzo czy ma to dla nas jakieś praktyczne znaczenie.
Bork, bork, bork! Swedish Chef
No to maja co robić, wzywać wszystkich KlientówRafi13 pisze:Zgodnie z przepisami. Prokuratura wystąpiła do Nordei i zwolniono bank z tajemnicy bankowej, a oni przekazali dane rachunku i całą historię prokuraturze.

-- wt 23-09-2014, 11:21 --
Jak nie tajemnica, możesz ogólnie co pytają, domyslam się że o broka, czy kantował i takie tam, bo o co innego mogą pytaćMicrobi pisze:No to maja co robić, wzywać wszystkich KlientówRafi13 pisze:Zgodnie z przepisami. Prokuratura wystąpiła do Nordei i zwolniono bank z tajemnicy bankowej, a oni przekazali dane rachunku i całą historię prokuraturze.lol.

Ogólnie pytają dlaczego się założyło konto, skąd się o nich dowiedziało, czy miało się z nimi jakieś problemy. Zwykłe pytania sprawdzające brokera, czy jest z nim wszystko ok, czy nie. nie ma się czego bać.