Teraz jest masowa wyprzedaz euro... za wszystko - funta, jpy, audhighend pisze:cierpliwości.simon000111 pisze:Wszyscy do siebie strzelają a złoto i srebro, ropa bez entuzjazmu. Jak gdzieś usłyszałem po prostu "zmienia się porządek świata."
a edward druga okazja na podebranie L
i obym się nie mylił
Trzeba miec dosc mocny procesor w telefonie zeby dal rade obsluzyc natlok danych podczas publikacji makro. Przecietne smartfony wysiadaja.sonia123 pisze:Pany. Macie czasem z MT4 na telefonie problemy ? Kurna, szybko s/l chcialam ustawic i dupa, modyfikowanie pozycji zacielo sie. Trzeba bylo wszystkie dane wyczyscic i ponownie logowac sie, a tu kurs juz 10 pips nizej niz moj chciany s/l![]()
Dodatkowo za neta w telefonie wiecej kasy pobralo bo dluzej to wszystko zajelo.
Juz mi tak kilka razy sie zdarzylo z platforma w telefonie
chłopak ma jaja nie tak jak wySeryjny Morderca pisze:Teraz jest masowa wyprzedaz euro... za wszystko - funta, jpy, audhighend pisze:cierpliwości.simon000111 pisze:Wszyscy do siebie strzelają a złoto i srebro, ropa bez entuzjazmu. Jak gdzieś usłyszałem po prostu "zmienia się porządek świata."
i obym się nie mylił
a ty edwarda kupujesz...
Rozumiem jakikolwiek inny cross z dolarem bo mam kangura ale kupowac edka? - dziwny pomysl
Mnie to osobiście nie boli bo na razie obstawiam na demo. Z jednym się zgodzę nauka jest bezcenna z resztą już nie.lukpiasek pisze:jakby dało się ciągle zarabiać na tym co w mediach piszą to by ludzie nie pracowali ciężko tylko spekulowali na rynkachsimon000111 pisze:Wszyscy do siebie strzelają a złoto i srebro, ropa bez entuzjazmu. Jak gdzieś usłyszałem po prostu "zmienia się porządek świata."
a tak to czasem dzieje się odwrotnie i ludziska (detal) oddaje grubą kasę bo myślą że wojna = wzrost ceny złota
tym razem spadek zaboli wielu przy 999$ ale to jeszcze tygodnie miesiące
skoro putin nie wywołał wojną wzróstów na złocie to tylko atak kosmitów mogłby odwołać nadchodzące spadki a jak się to zacznie to wtedy w mediach znajdziecie wytłumaczenie tego co się stało - sztuką jest to przewidzieć za wczasu i na tym zarobić ale to potrzeba grubych lat doświadczenia i umiejętności i dyscypliny żeby nawypadek pomyłki użyć stop lossa
gdyby tak powtórzył się kwiecień2013 albo czerwiec2013 to dwa dni i z odbicia zdechłego kota nic nie zostanie![]()
niestety nie ma inflacji a jest ryzyko deflacji więc złoto jest passe
i najlepiej soft z MetaQuotes a nie od brokera...blesS pisze:Trzeba miec dosc mocny procesor w telefonie zeby dal rade obsluzyc natlok danych podczas publikacji makro. Przecietne smartfony wysiadaja.
jak sie liczysz z kazda groszowka za transfer pojedynczej transakcji to nie wiem czy to w ogole ma sens - zabawa na telefoniesonia123 pisze:Pany. Macie czasem z MT4 na telefonie problemy ? Kurna, szybko s/l chcialam ustawic i dupa, modyfikowanie pozycji zacielo sie. Trzeba bylo wszystkie dane wyczyscic i ponownie logowac sie, a tu kurs juz 10 pips nizej niz moj chciany s/l![]()
Dodatkowo za neta w telefonie wiecej kasy pobralo bo dluzej to wszystko zajelo.
Juz mi tak kilka razy sie zdarzylo z platforma w telefonie
do bazy zajzdKrzysiu89 pisze:i co sadzicie o kablu co z nim dalej?
trzymam nadal shorta na dax krótkoterminowo sl chyba wystarczy 9370 tp standardowo pod lukąhighend pisze:cierpliwości.simon000111 pisze:Wszyscy do siebie strzelają a złoto i srebro, ropa bez entuzjazmu. Jak gdzieś usłyszałem po prostu "zmienia się porządek świata."
i obym się nie mylił