Tak, mam po 1.3316. Jeśli spadnie, to dobiorę po 1.3300.Nowy123 pisze:pytane ktos podebral long ana EDKA ??
DayTrading: Wtorek 19.08.2014
Re: DayTrading: Wtorek 19.08.2014
mam 3 opcje
okolice 1330

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nowy a tego shoorta z kwietnia już zamknąłeś ? czy masz piramidkę od 1200s&pNowy123 pisze:adk77 pisze:sp h1 pod oporemNowy123 pisze:juz blisko sa 1977 futy i nastepny S
niech strace jeden ptk nie zbawi 1976 zamiast 1977 i na razie starczyczekam do 21

nie chciało mi się wklejać ale cały kwiecien dobierałeś stado esek ale nigdzzie nie napisałeś że zamykasz więc musisz kisić straty

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

jeszcze jedna opcja 

Tesla - Short dekady? Ktoś chce? (ja nie
)
http://seekingalpha.com/article/2435105 ... the-decade
Jeśli o mnie chodzi to podobnie jak Pedro nie shorci złota, ja nie shorcę Tesli

http://seekingalpha.com/article/2435105 ... the-decade
Jeśli o mnie chodzi to podobnie jak Pedro nie shorci złota, ja nie shorcę Tesli

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
"Cena srebra w Londynie zaniżana, poniżej ceny wydobycia" --- że jak ? nie ma przecież ceny wydobycia stałej, są różne technologie i każda kompania wydobywcza stosuje inne zależnie od rodzaju złożasimon000111 pisze:http://independenttrader.pl/260,kolejny ... rebra.html
Ciekawy art. o złocie i srebrze i alternatywie dla giełdy Comex w Londynie. Co więcej cena srebra tańsza w Londynie o 8% od ceny w Szanghaju. Deficyt srebra na rynkach Azji. Cena srebra w Londynie zaniżana, poniżej ceny wydobycia. W najbliższym czasie ciekawe rzeczy mogą sie dziać na metalach. Art. godny polecenia dla grających na tych metalach.
... wyluzuj Zuza warkocze ...
mimo chodem kuknalem na kabla przy dolnej bandze i na rzeznika
-
- Pasjonat
Czemu nie ma żadnej korekty tego 40 pipsowego ruchu w dol na kangurze?
a jaka branża?pedro pisze: ciężko cokolwiek powiedzieć... z perspektywy daily, buja między średnimi ema100, ema 150 i ema200 ... jakieś trójkąty na h4, ale fałszywe wybicia... chyba nikt do końca nie wie, w którą ma strone iść... ja mam małe L od 1300, SL 1290, jak wybije to nie tykam póki co...
ostatnio mało czasu na gre, uciekłem po 12 latach z korpo na własny biznes, nie forex.. i w pyte roboty w związku z tym

co do złota to trzymam moje L w takim razie. Jak się dolar osłabi to złoto wystrzeli up. Tak samo jak indeksy zlecą. No chyba, że poczekam długo bo podobno hossa w pełni.... a, że świat na krawędzi wojny to już wszyscy zapomnieli? Atomowy Putin przypomni o sobie zapewne niebawem. Co miałby teraz zrobić ? Wycofać się i powiedzieć, że przeprasza?
Ostatnio zmieniony 19 sie 2014, 20:15 przez highend, łącznie zmieniany 2 razy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ED_1d: