DayTrading: Wtorek 19.08.2014
Re: DayTrading: Wtorek 19.08.2014
hej kolego! sam tutaj dajesz popis....maniutek pisze:luk ale ty jesteś przykry demograczuwydaje ci się że kogoś obrażasz i jesteś fajny ale tak naprawde to nikt cię nie lubi
porównując ciebie a nowego to mowy jest pro a ty cieć więc kto cię słucha mistrzu gębowy, kozak w necie a pizda w świecie
pisz pisz ja już nie reaguje na twoje zaczepki bo za krótki jestem
aaaa i ja obstawiam 8000tys a nie 10tys daxa więc gówno mi do twoich prognoz
a w temacie: ja bym zamykał zysk i.... walił S.
DAX jeździł będzie 9000-9400 i rysował prawe ramię RGR. To moje zdanie oczywiście.
Wczoraj wszyscy byli na S, a dziś? trendu się nie zmienia w 1 dzień ot tak.... jest podbitka, jest okazja na złapanie S.
Jedyne wyjście na L widze w momencie zakończenia (definitywnego) konfliktu na Ukrainie. A dopóki się będzie działo: tylko S od górek i ewentualnie L od wsparć (jak 9000-9100)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
USDCHF long.
0,91 powinnismy jeszcze w tym tygodniu zobaczyc.
Ma to ktos na oku?
0,91 powinnismy jeszcze w tym tygodniu zobaczyc.
Ma to ktos na oku?
- krzychu3_1989
- Pasjonat
maniutek pisze:luk ale ty jesteś przykry demograczuwydaje ci się że kogoś obrażasz i jesteś fajny ale tak naprawde to nikt cię nie lubi
porównując ciebie a nowego to mowy jest pro a ty cieć więc kto cię słucha mistrzu gębowy, kozak w necie a pizda w świecie
pisz pisz ja już nie reaguje na twoje zaczepki bo za krótki jestem
aaaa i ja obstawiam 8000tys a nie 10tys daxa więc gówno mi do twoich prognoz
w przeciwienstwie do ciebie nie szukam kolegów w necie i wole być w mniejszosci z prognozami bo jak wiadomo pro detal zawsze zeruje depo

w spekulacji nie chodzi o to żeby mieć kolegów z forum tylko chodzi żeby im nieco depozytu zabrać

cieżko było by ograć takiego goldmana czy innego grubasa ale od leszczy łapiących szczyty w trendach wzrostowych kasa sama płynie sorry chłopaki

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

zaraz ale kto w końcu łapał L na 1,39 na początku majalukpiasek pisze:ale od leszczy łapiących szczyty w trendach wzrostowych kasa sama płynie sorry chłopaki

Swing
maniutek pisze:lukpiasek nie zaczepiam cię ale nie kumam ciebie, widzisz daxa 10tys dax leci w dół, dax zaczyna odbitke z 9000 na 9300 a ty piszesz przy 9000 ze jednak spadnie po czym znowu zmieniasz zdanie![]()
jesteś gorszy niż kobieta "chciałam zmienić zdanie ale zmieniłam zdanie "
9000 bylo 8900 tu o nie zmiane chodzi o sygnal na wykresie dywerygencje i reakcje nic wiecej ja pislem caly czas tym co probowli lapac 9700 9600 longi trzymac i dac zyska rosnac tego nie pamietasz jakpislem shorcic dax 10 000 i sp500 ??? tez pislem ze czesc przy 9000 zamknalem shortow co sie bralo z 10 000 tu nie chodzi o zmiane zdania tylko o reakcje nasygnaly ktore daje rynek nic wiecej aa ja ne jestem nie omylny chyba nikt nie jest zroili odbcie od 8900 pokazywali dywerygencje to pislemo ABC korekcie a tocoterz przytaczam i przytaczlem kilka razy to tylko spostrzezenie i naliza UBS
poza tym caly czas pisze ze S obowiazuje na DAX ize 10 000tys nie zobczymy w tym roku jak sie pomyle zycie zyski sa 1/7 skasowne reszta sl zabezpieczona i bujanie ne trawm jak lapkusiek calyczas piszac o 1,4
jest sztuka przyznc sie do bledu nie utwierdzać sie w nim i tkwić w nim jak lapkusiek
jesli sie pomyle z DAX i ABC bedzie wyzej coz nie jest nie nie omylny tak czy inczej bede dobieral na oporch shorty bo mam zapas

wazne by ne trwac wbledzie i pomylek bylo mniej niz trafnych decyzj i analiz bo sie wtedy zarabia a nie traci

-- Dodano: wt 19-08-2014, 12:32 --
koks pisze:zaraz ale kto w końcu łapał L na 1,39 na początku majalukpiasek pisze:ale od leszczy łapiących szczyty w trendach wzrostowych kasa sama płynie sorry chłopaki
a kto lapal longi dax przy 9600 9700

siema,
ciekawe ilu się na kablu na elki wbiło po zamknięciu luki.
ciekawe ilu się na kablu na elki wbiło po zamknięciu luki.

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
-
- Pasjonat
Nie chce mi się wierzyć, że jeden z najbogatszych ludzi na świecie zdradza swoje plany inwestycyjne. Z prozaicznego powodu jest gro osób, które chętnie by się zaopiekowały jego pieniędzmi. Dlatego jeśli mówi się jawnie o kryzysie to go z pewnością nie będzie. Tak samo jak było ze złotem, po dużym skoku w czerwcu/lipcu media zachęcały do inwestycji w złoto. Argumentując to, że będzie dalej rosło, wiele osób kupiło złoto a złoto spadło. Dlatego na takie wywiday patrze z dystansem, bo nikt o zdrowych zmysłach nie zdradza w co inwestuje, tym bardziej jeżeli chodzi o miliardy.krzychu3_1989 pisze:ciekawostka
http://www.biztok.pl/biznes/to-jest-zak ... nku_a17284
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.