DayTrading: Wtorek 19.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 sie 2014, 00:00

Wzrost
17
68%
Bez zmian
1
4%
Spadek
7
28%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 19.08.2014

Nieprzeczytany post autor: highend »

maniutek pisze:luk ale ty jesteś przykry demograczu :) wydaje ci się że kogoś obrażasz i jesteś fajny ale tak naprawde to nikt cię nie lubi :) porównując ciebie a nowego to mowy jest pro a ty cieć więc kto cię słucha mistrzu gębowy, kozak w necie a pizda w świecie :) pisz pisz ja już nie reaguje na twoje zaczepki bo za krótki jestem :) aaaa i ja obstawiam 8000tys a nie 10tys daxa więc gówno mi do twoich prognoz
hej kolego! sam tutaj dajesz popis....

a w temacie: ja bym zamykał zysk i.... walił S.

DAX jeździł będzie 9000-9400 i rysował prawe ramię RGR. To moje zdanie oczywiście.
Wczoraj wszyscy byli na S, a dziś? trendu się nie zmienia w 1 dzień ot tak.... jest podbitka, jest okazja na złapanie S.

Jedyne wyjście na L widze w momencie zakończenia (definitywnego) konfliktu na Ukrainie. A dopóki się będzie działo: tylko S od górek i ewentualnie L od wsparć (jak 9000-9100)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
maniutek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maniutek »

wiem sory poniosło mnie...
biedny to ja jestem od urodzenia...

Awatar użytkownika
Lolo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Lolo »

USDCHF long.
0,91 powinnismy jeszcze w tym tygodniu zobaczyc.
Ma to ktos na oku?

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

maniutek pisze:luk ale ty jesteś przykry demograczu :) wydaje ci się że kogoś obrażasz i jesteś fajny ale tak naprawde to nikt cię nie lubi :) porównując ciebie a nowego to mowy jest pro a ty cieć więc kto cię słucha mistrzu gębowy, kozak w necie a pizda w świecie :) pisz pisz ja już nie reaguje na twoje zaczepki bo za krótki jestem :) aaaa i ja obstawiam 8000tys a nie 10tys daxa więc gówno mi do twoich prognoz

w przeciwienstwie do ciebie nie szukam kolegów w necie i wole być w mniejszosci z prognozami bo jak wiadomo pro detal zawsze zeruje depo ;)
w spekulacji nie chodzi o to żeby mieć kolegów z forum tylko chodzi żeby im nieco depozytu zabrać :mrgreen: :564:
cieżko było by ograć takiego goldmana czy innego grubasa ale od leszczy łapiących szczyty w trendach wzrostowych kasa sama płynie sorry chłopaki :p
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: koks »

lukpiasek pisze:ale od leszczy łapiących szczyty w trendach wzrostowych kasa sama płynie sorry chłopaki :p
zaraz ale kto w końcu łapał L na 1,39 na początku maja :?:
Swing

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

maniutek pisze:lukpiasek nie zaczepiam cię ale nie kumam ciebie, widzisz daxa 10tys dax leci w dół, dax zaczyna odbitke z 9000 na 9300 a ty piszesz przy 9000 ze jednak spadnie po czym znowu zmieniasz zdanie :)
jesteś gorszy niż kobieta "chciałam zmienić zdanie ale zmieniłam zdanie " :D

9000 bylo 8900 tu o nie zmiane chodzi o sygnal na wykresie dywerygencje i reakcje nic wiecej ja pislem caly czas tym co probowli lapac 9700 9600 longi trzymac i dac zyska rosnac tego nie pamietasz jakpislem shorcic dax 10 000 i sp500 ??? tez pislem ze czesc przy 9000 zamknalem shortow co sie bralo z 10 000 tu nie chodzi o zmiane zdania tylko o reakcje nasygnaly ktore daje rynek nic wiecej aa ja ne jestem nie omylny chyba nikt nie jest zroili odbcie od 8900 pokazywali dywerygencje to pislemo ABC korekcie a tocoterz przytaczam i przytaczlem kilka razy to tylko spostrzezenie i naliza UBS

poza tym caly czas pisze ze S obowiazuje na DAX ize 10 000tys nie zobczymy w tym roku jak sie pomyle zycie zyski sa 1/7 skasowne reszta sl zabezpieczona i bujanie ne trawm jak lapkusiek calyczas piszac o 1,4

jest sztuka przyznc sie do bledu nie utwierdzać sie w nim i tkwić w nim jak lapkusiek

jesli sie pomyle z DAX i ABC bedzie wyzej coz nie jest nie nie omylny tak czy inczej bede dobieral na oporch shorty bo mam zapas :) a jesli sie pomyle to mnie wybija i trzeba zmienic spojrzenie i zdanie

wazne by ne trwac wbledzie i pomylek bylo mniej niz trafnych decyzj i analiz bo sie wtedy zarabia a nie traci :) :564:

-- Dodano: wt 19-08-2014, 12:32 --
koks pisze:
lukpiasek pisze:ale od leszczy łapiących szczyty w trendach wzrostowych kasa sama płynie sorry chłopaki :p
zaraz ale kto w końcu łapał L na 1,39 na początku maja :?:

a kto lapal longi dax przy 9600 9700 :lol: pisalo sie dac zyska rosac

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

siema,
ciekawe ilu się na kablu na elki wbiło po zamknięciu luki. :)
Money flow.
"pips to the people"

simon000111
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: simon000111 »

Nie chce mi się wierzyć, że jeden z najbogatszych ludzi na świecie zdradza swoje plany inwestycyjne. Z prozaicznego powodu jest gro osób, które chętnie by się zaopiekowały jego pieniędzmi. Dlatego jeśli mówi się jawnie o kryzysie to go z pewnością nie będzie. Tak samo jak było ze złotem, po dużym skoku w czerwcu/lipcu media zachęcały do inwestycji w złoto. Argumentując to, że będzie dalej rosło, wiele osób kupiło złoto a złoto spadło. Dlatego na takie wywiday patrze z dystansem, bo nikt o zdrowych zmysłach nie zdradza w co inwestuje, tym bardziej jeżeli chodzi o miliardy.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.

Zablokowany