DayTrading: Wtorek 19.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 sie 2014, 00:00

Wzrost
17
68%
Bez zmian
1
4%
Spadek
7
28%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 19.08.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

maniutek pisze:tak sobie czytam że wczoraj jechaliście na s na daxie a dziś dax 9300 i wyżej, tak jak w piątek pisałem po załadowaniu elel bez sl dziś mam ładny profit ;) teraz bujaka, dobre dane z amełyki i lecimy wyżej, ale ostrożnie już :)

bierz profit i czekaj na nowy dołek nie domkneli luki jeszcze
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

maniutek pisze:tak sobie czytam że wczoraj jechaliście na s na daxie a dziś dax 9300 i wyżej, tak jak w piątek pisałem po załadowaniu elel bez sl dziś mam ładny profit ;) teraz bujaka, dobre dane z amełyki i lecimy wyżej, ale ostrożnie już :)
http://1.bp.blogspot.com/-2RVoNXZm4Dw/U ... 11+dax.png

u mnie DAX pomijjac zjazd pod konwoj

-- Dodano: wt 19-08-2014, 11:49 --

http://stojeipatrze.blogspot.com/2014/0 ... -2014.html

zobaczymy czy sie sprawdzi prognoza bo na razie troche wyzej im podjechali naSP500 ja liczyle na 1960 1968 1965 kasowy ale maargines beldu trzeba przyjac :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Krzysiu89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Krzysiu89 »

no a co z naszym GBP/PLN ;)? o 14 dane ktore powinny byc niezle dla nas i w koncu moze jakis mocniejszy zjazd? eSki ?

Awatar użytkownika
maniutek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maniutek »

nowy czyli podejrzewasz dax koło 9500? ja tak ostrożnie patrząc potrzymałbym go do 9400 a później tak jak ty myślę że będzie zjazd na nowy dołek, rynek zweryfikuje niestety
biedny to ja jestem od urodzenia...

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: koks »

Krzysiu89 pisze:no a co z naszym GBP/PLN ;)? o 14 dane ktore powinny byc niezle dla nas i w koncu moze jakis mocniejszy zjazd? eSki ?
po czym wnioskujesz, że mają być niezłe? te dane są raczej drugorzędne
Swing

Awatar użytkownika
maniutek
Gaduła
Gaduła

lukpiasek nie zaczepiam cię ale nie kumam ciebie, widzisz daxa 10tys dax leci w dół, dax zaczyna odbitke z 9000 na 9300 a ty piszesz przy 9000 ze jednak spadnie po czym znowu zmieniasz zdanie :)
jesteś gorszy niż kobieta "chciałam zmienić zdanie ale zmieniłam zdanie " :D

Awatar użytkownika
As7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: As7 »

Co do kabla, to po tych danych teraz bd powolny zjazd w dół ? Aż do jutra i kolejnych danych ?

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

maniutek pisze:lukpiasek nie zaczepiam cię ale nie kumam ciebie, widzisz daxa 10tys dax leci w dół, dax zaczyna odbitke z 9000 na 9300 a ty piszesz przy 9000 ze jednak spadnie po czym znowu zmieniasz zdanie :)
jesteś gorszy niż kobieta "chciałam zmienić zdanie ale zmieniłam zdanie " :D
nie moja wina że nie nadążasz to twoj problem nie mój :D nawet nie pamietasz co pisałem w piątek jako jedyny wtedy pisałem że dołek na dax i ty pewnie pod to kupiłeś bo sam myśleć nie potrafisz :564:
tylko robisz to co piszą inni full pro. :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
laranja
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laranja »

globtrex.com pisze:Premier Rosji Dmitrij Miedwiediew wyraził dzisiaj nadzieję, że zakaz importu żywności z Zachodu nie potrwa długo - poinformowała rosyjska agencja RIA Nowosti.

Z kolei wicepremier Rosji Arkadij Dworkowicz powiedział w poniedziałek, że Białoruś i Kazachstan mogą rozpocząć dostarczanie Rosji żywności przetworzonej z produktów usankcjonowanych przez Moskwę. 7 sierpnia Rosja wprowadziła zakaz importu owoców, warzyw, mięsa, drobiu, ryb, mleka i nabiału z USA, UE, Australii, Kanady i Norwegii. Wcześniej, 1 sierpnia Rosja wprowadziła embargo na niektóre owoce i warzywa z Polski.W ten sposób odpowiedziała na sankcje zastosowane wobec niej przez Zachód w związku z rolą Moskwy w konflikcie na Ukrainie.Rosja prowadzi rozmowy z wieloma krajami w celu pokrycia deficytu, który może powstać z powodu wprowadzenia embarga na towary spożywcze.Rosja pozwoli Kazachstanowi i Białorusi na import żywności przetworzonej z zachodnich produktów, które wchodzą w skład embarga Moskwy - zapowiedział wicepremier Arkadij Dworkowicz.Program zastąpienia importu produktów w Federacji Rosyjskiej będzie kosztował od 40 do 50 mld rubli (1,2-1,4 mld dolarów) rocznie.
Źródło: Reuters/TVN24 BIS

Awatar użytkownika
maniutek
Gaduła
Gaduła

luk ale ty jesteś przykry demograczu :) wydaje ci się że kogoś obrażasz i jesteś fajny ale tak naprawde to nikt cię nie lubi :) porównując ciebie a nowego to mowy jest pro a ty cieć więc kto cię słucha mistrzu gębowy, kozak w necie a pizda w świecie :) pisz pisz ja już nie reaguje na twoje zaczepki bo za krótki jestem :) aaaa i ja obstawiam 8000tys a nie 10tys daxa więc gówno mi do twoich prognoz

Zablokowany